50 miljoonan TL-ratkaisu Kayserin 21-vuotuiseen ongelmaan

miljoonaa TL-ratkaisua vuotuiseen kayser-ongelmaan
miljoonaa TL-ratkaisua vuotuiseen kayser-ongelmaan

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç teki tutkimuksia kaupungin toisesta pääkeräinlinjasta, joka rakennettiin 11 kilometrien pituiseksi ja joka alkoi Talasista ja jatkui Hulusi Akar -bulevardin kautta Bagdadin kadulle. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç toivoi, että 50 miljoonan tonnin työkustannukset, jotka poistavat kaupungin tulevan 21-vuotuisen infrastruktuuri-ongelman, olisivat hyödyllisiä.

Presidentti Büyükkılıç, KASKİ: n toimitusjohtaja Assoc. Tohtori Yhdessä Ozgur Ozdemirin ja muiden virkamiesten kanssa kaupungin toiseksi suurin keräinlinja on suljettu jonkin aikaa liikenteen tutkinnan päättämisen vuoksi Arif Streetin löydetystä.
Kaupunginjohtaja Büyükkılıç, joka tervehti työntekijöitä asfalttityötöissä, jotka tehtiin hänen käskynsä puitteissa avata tie liikenteelle ennen Eid al-Adhaa ja tarjosi jälkiruokaa, kertoi kokeneensa onnellisuuden tärkeän työn, joka liittyy läheisesti kaupungin infrastruktuuriin, suorittamisesta. tämän tien kustannukset 21 miljoonaan tonniin. Mutta kuinka paljon palvelua palvelemme maanmiehillemme Kayserissa, '' hän sanoi.

18 tien edessä Eid al-Fitr. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç muistutti, että he avasivat kadun osan, ”Arif Street osa uhrauksen juhlaan, olemme suunnitelleet. Seurauksena on, että olemme ottaneet tämän paikan käyttöön suunnitellusti. Haluan kiittää kaikkia maanmiehiämme, jotka auttoivat joukkueitamme oivallisella lähestymistavalla tien päällä. Haluan kiittää myös henkilöstöämme, joka osallistui tähän. Tämä oli erittäin tärkeä sijoitus. Kiitos hyvää, saimme sen ennen juhlaa. Voivatko kaikki olla parempia ..

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.