Rakennuskeskus aloitti tunnelointityöt Morogoro Makutuporan rautatiehankkeessa

morogoro makutupora rautatiehanke tunnelin seremoniaa varten
morogoro makutupora rautatiehanke tunnelin seremoniaa varten

Tansania, Morogoro - Makutupora Rautatiehanke tunnelin kaivaminen alkoi 22: ssa heinäkuussa 2019 seremonia pitkin pisimmän tunnelin T2 (L = 1.031m) sisäänkäynnissä.

Seremoniaan osallistui työ-, liikenne- ja viestintäministeri Hon. Eng. Atashasta Justus Nditiye, Morogoron kuvernööri Stephen Kebwe, Kilosa-piirikuvernööri Adam Mboyi, TRC: n hallituksen jäsen Kokoukseen osallistuivat John Kondoro, TRC: n pääjohtaja Masanja K. Kadogosa, Korail-projektipäällikkö Jong Hoon Cho, TRC-projektipäällikkö Faustin Kataraia, rakennuskeskuksen hallituksen varapuheenjohtaja Erdem Arıoğlu, projektipäällikkö Hüsnü Uysal ja maajohtaja Fuat Kemal Uzun.

Tunnelissa puhuminen Tansanian työvoima-, liikenne- ja viestintäministeri Nditiye ilmaisi olevansa iloinen osallistumisesta tunnelin seremoniaan ja totesi, että SGR-hanke on maan suurin infrastruktuurihanke. Hän totesi myös, että tämä rautatielinja on erittäin tärkeä sekä Tansanialle että alueen maille.

Hankkeeseen sisältyy 2.620-tunneleita, joiden kokonaispituus on 4m. Pituudet ovat T1 424 m, T2 1.031 m, T3 318 m ja T4 847 m. T2-tunnelin louhintatuotannon odotetaan valmistuvan 2019in loppuun mennessä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.