Lewis Hamilton rikkoi ennätyksen voittamalla Ison-Britannian Grand Prix

lewis hamilton rikkoi ennätyksen voittamalla suuren brittiläisen grand prixin

Lewis Hamilton voitti Ison-Britannian Grand Prixin kuudennen kerran omassa kodissaan ja merkitsi ennennäkemättömän voiton. Hän nimesi nimensä legendojen joukkoon.

Historia kirjoitettiin vuoden 14 Ison-Britannian Grand Prix -tapahtumassa 2019. heinäkuuta. Monster Energy -pilotti Lewis Hamilton voitti kilpailun kuudennen kerran urallaan viime sunnuntaina. Hänestä tuli menestynein kuljettaja Grand Prix -historian historiassa. Mercedes-AMG Petronas Motorsport -joukkueen lentäjä voitti Alain Prostin ja Jim Clarkin. Alain Prost voitti saman kilpailun viisi kertaa ja tuli neljä kertaa maailmanmestari. Toisaalta Jim Clark on GP-voittojen ja kahden maailmanmestaruuskilpailun voittaja menestyksin Silverstonessa, Aintreessä ja Brands Hatchissa.

Lewis juhli menestystä tuhansien faneiden kanssa, jotka ostivat kilpailun kaikki liput. Silver Arrows-joukkuetoverinsa Valtteri Bottas oli toinen kilpailun viimeistelijä. Monster Pilots teki taas kaksinkertaisen. Kilpailun jälkeen kiinni Lewis ja kertoi meille yksi kerrallaan kuudesta voitostaan ​​Grand Prix -tapahtumassa omassa kodissa. 34-vuotias urheilija saavutti ennätyksen tällä voitolla.

VUOTTA JA VUOTTA BRITISH VICTORIES

2008

Lewis: ”Muistan ensimmäisen Grand Prix -palkinnon, jonka voitin täällä vuonna 2008. Koska en pystynyt tekemään sitä vuonna 2007, vuonna 2008, osoitin suurta päättäväisyyttä voittaa mestaruustani Englannille. Onneksi satoi sunnuntaina. Veljeni tuli huoneeni ja sanoi: 'Älä huoli. Sinä voit tehdä sen. Muistan sanoneen sataa, sinä onnistut. Se oli erittäin miellyttävä hetki, se lisäsi rohkeutta. Tulin kilpailuun tällä tunnelmalla ja aloitin parhaiten. ”

2014

Lewis: ”2014issa olin unta siitä, että pääsin kilpailuihin autossa, jonka voisin taistella maailmanmestaruuskisojen puolesta. Oikeastaan ​​minulla oli huono eliminointi. Menin kotiin viettämään yötä isäni, äitipuoleni ja veljeni kanssa. Olin huoneessani, koirieni ja isäni kanssa. Perheeni pitäminen oli tunne, joka todella lisäsi moraaliani, kun tarvitsin sitä todella. Hyvän kotiruoan jälkeen juoksin seuraavana päivänä ja sain pölyn pois radalta.

2015

Lewis: ”Tämä ajanjakso oli myös unohtumaton. Kaikki liput myytiin loppuun. Kilpailun alussa ohitimme kolmannen sijan. Menin eteenpäin ja taistelin suurilla vaikeuksilla. Sateen pilvet lähestyivät. Yhdistyneen kuningaskunnan ilma teki minulle selväksi. Joten muutin renkaat. Lopuksi teimme oikean päätöksen siirtymällä keskikokoisiin renkaisiin oikeaan aikaan. Tämän jälkeen minulla oli sileä kilpailu ja voitin 10in toisen marginaalin.

2016

Lewis: ”Paras osa Grand Prix -tapahtumaa oli seurata yleisömme kanssa. En tiedä mistä se mieleeni tuli. Mutta mielestäni voitettuaani kilpailun, nousin autosta ja menin lentäjien huoneeseen podiumin takana. Mutta yhtäkkiä pysähtyin ja sanoin: "Minun on käännyttävä alaspäin ja katsottava joukkoa." Juoksin takaisin ja näin joukon. Menin esteelle ja yritin heilauttaa kaikkia. Se oli tyylikkäin asia, mitä minulle on koskaan tapahtunut. ”

2017

Lewis: ”Se oli todella hieno vuosi hämmästyttävän auton kanssa, paljon nopeammin. Me voitimme napapaikan ottamalla kiinni joidenkin legendojen, kuten Jim Clarkin, menestyksestä. Se oli hienoa. Se oli vankka viikonloppu. Kun harjoitin, karsittiin, kilpailin, olin nopein. Jokainen kierros oli ensimmäinen ja nopein uudelleen. Meillä oli hienoja hetkiä fanien kanssa. Minusta tuntuu, että olemme yhä enemmän integroitumassa niihin vuosittain. ”

2019

Lewis: ”Tämä oli yksi parhaista päivistä, joita muistan. Ajattelin ensimmäistä voittoani vuonna 2008. Jännitys, onnellisuus ja ilo olivat täsmälleen samat tänä vuonna. Kilpahdin liikaa. Saatat ajatella tottuneesi siihen, mutta ei. Se oli yhtä suuri kuin ensimmäinen voitoni täällä. Ihminen tuntuu uskomattomalta. En ole joku, joka tarkastelee tilastoja. Jokainen kilpailu oli minulle erillinen tapahtuma. Mutta on hieno tunne voittaa kuusi kilpailua ja tulla yhdeksi legendaksi. ”