Istanbulilaiset ryntäsivät Üsküdarissa ilman liikennettä

istanbullular costumer

Istanbul Metropolitan Municipality -tapahtuman "I Running Istanbul" -tapahtuma "Haluatko juosta liikenteettömässä Üsküdarissa?" tehtiin iskulauseella. Kaksituhatta Istanbulin asukasta kilpaili kiihkeästi tapahtumassa, jossa myös vammaiset lisäsivät väriä. Miesten ensimmäisen sijan voitti Mestan Turhan ja naisten Damla Çelik.

Istanbulin pääkaupunkiseudun tytäryhtiön Spor Istanbulin järjestämän 'I'm Running Istanbul' -sarjan toinen kilpailu järjestettiin tänään Üsküdarissa. "Haluatko juosta liikenteettömässä Üsküdarissa?" Iskulauseella ja vammaisten juoksijoiden väreillä järjestetyssä tapahtumassa lähes kaksi tuhatta Istanbulin asukasta juoksi Üsküdarissa ilman ajoneuvoja ja liikennettä. Tapahtumaan osallistuivat myös Üsküdarin pormestari Hilmi Türkmen, İBB: n nuoriso- ja urheilupäällikkö Ayhan Kep ja Sports Istanbulin varatoimitusjohtaja Yusuf Önen.

10: 31: 41: 32: 10: 32: 15: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX: XNUMX; hän valmistui.

Naisten yleisluokitusluokassa 38: 36 oli ensimmäinen juoksija, joka pääsi maaliviivaan minuutin luokitus. Elif Mert otti toisen sijan 40: 20 minuuttia ja Emine Baydilli sijoittui kolmanneksi 43: 28 minuuttia.

Tapahtuma alkoi hengitysharjoituksilla ja lämpenemisliikkeillä. Tapahtuma päättyi palkintojenjakotilaisuuteen.

JATKAA VUODELLE

Tämän vuoden 'Running Istanbul' -sarja koostuu viidestä vaiheesta, joista yksi on erityinen vaihe. Kauden 5 ensimmäinen kilpailu "I Running Istanbul" pidettiin maaliskuussa kansainvälisen naistenpäivän erityisvaiheessa. Kilpailut Üsküdar-vaiheen jälkeen; Caddebostan Stage jatkuu vuoden ajan Bakırköy Stage ja Bebek Stage, joka on sarjan viimeinen kilpailu.

ENSIMMÄINEN KÄYNNISTYS ON 2016issa

'Istanbul I running' -projekti, etenkin Istanbulin maratonissa ja Istanbulissa, mukaan lukien puolimaraton, rohkaistakseen osallistumista Turkin tiejuoksuun, järjestämään maantieurheilun osallistujia vaihtoehtoisiin kilpailuihin, tarjoamaan kilpailua sarjassa juoksijoille voidakseen mukautua lyhyen matkan aloittelijoiden juoksemiseen Se lanseerattiin vuonna 2016.

10 km: n raiteilla ajettavat kilpailut mitataan elektronisilla ajoituslastuilla. Jokaisessa kilpailussa jaetaan erillinen erityissuunniteltu mitali, jossa voittajat palkitaan erilaisilla lahjoilla. Kaikkien 4 sarjan kisan suorittaneet juoksijat täydentävät mitali 'I Running Istanbul' yhdistämällä mitalinsa.