Ensimmäinen kokeilu Çorlu-junan onnettomuustutkimuksessa on valmis

corluda-junan kaatumisen tapaus ennen ensimmäistä kuulemista
corluda-junan kaatumisen tapaus ennen ensimmäistä kuulemista

Çorlu-tapauksen ensimmäinen kuuleminen päättyi, kun asiakirja lähetettiin ylemmälle tuomioistuimelle ja väitti, että se oli määrätty hyökkäämään sukulaisia ​​menettäneille.

Tekirdağ, Çorlu 8 heinäkuu 2018'de 7'si lapsi 25-henkilö kuoli, 340-henkilöt loukkaantu ensimmäisen äkillisen tapauksen aikana, joka avattiin tänään Çorlu 1. Hänet nähdtiin High Criminal Courtissa.

Tuomioistuin päätti vetäytyä asiakirja-aineistosta, joka koski itseään koskevaa väitettä valtuuskunnan antamasta määräyksestä laittomien määräysten johdosta, jotka koskivat hyökkäyksiä heidän sukulaisiaan, jotka menettivät sukulaisensa ennen kuulemista. Contemporary Lawyers Associationin, Çorlu 2in, lausunnon mukaan. Hänet lähetettiin High Criminal Courtiin.

"He pettivät perheet ulkona, me lakimiehet"
Kaikki ne, jotka menettivät sukulaisensa ennen kuulemista, ja ne, jotka halusivat katsoa kuuloa, eivät päässeet saliin. Kapteeni ovella löi joitakin sukulaisia. Asianajajat puuttuivat oveen päästäksesi jäljellä oleviin.

Kokeilu alkoi ympäri vuorokauden 11.00in kanssa tunnisteella.

Vastaajien sukulaisten lakimiehet, jotka menettivät henkensä ennen vastaajien tunnistamista, lausumat siitä, mitä tapahtui ennen kuulemista.

Asianajaja Mürsel Ünder sanoi, edik Olemme kertoneet teille monta kertaa, että kuuleminen on täynnä uhrien suuren määrän ja tiedoston sosiaalisen luonteen vuoksi. Emme voi ymmärtää, että konferenssisali on jaettu perheille, jotka menettivät sukulaisensa tässä joukkomurhassa siunauksena. ”

Gerekiyor Sinun täytyy tietää, vaikka se ei olisi sinun lainkäyttösi. Poliisi kohteli marssin aikana sukulaisia ​​menettäneitä perheitä syyllisiksi. Koska he haluavat oikeudenmukaisuutta. Emme voineet edes syöttää oikeustaloa, jossa jokainen voisi mennä ja heiluttaa rauta-ovia. Kun saavutimme konferenssisalin oven, joku, joka ei ollut tiedossa avaamattomasta kuulemisesta, yritti tunnistaa itsensä ja yritti saada hänet saliin. Jälleen turvallisuussyistä…

”Lopuksi, kun jotkut meistä tulivat sisään, salin ovet oli lukittu, ennen kuin avasit kuulemisen ja päätettiin sulkemispäätöksestä. Olet syyllistynyt sisäpiiriläisten vapauden rajoittamiseen.

”He hyökkäsivät perheitä ulkopuolella, me lakimiehet. Et ole nähnyt. Kerromme. Asiakkaamme kertovat. Esitämme parhaillaan rikosilmoitusta teille ja syyttäjälle vastuussa olevista. Tämä on sinun velvollisuutesi.

Asianajaja Ünder teki sanansa sanomalla uz Me vaadimme, että asiakkaillemme luvataan tehdä julkilausuma vallankaappauksesta, jota he kärsivät ulkopuolella.

Asianajaja Can Atalay ja Ünder evättiin rikosilmoituksesta.

Ainoastaan ​​pyyntö poistaa aseistetut poliisit istuntohuoneessa hyväksyttiin. Aseelliset poliisit otettiin pois.

Ennen kuulemistilaisuutta syyttäjä sopi, että suç on syytettävä Çorlu-ylikansalliselle syyttäjäviranomaiselle, että virkamiehet, jotka käyttivät kohtuuttoman voimakkaasti voimaa, olivat tarpeellisia.

Tuomioistuin päätti vetäytyä asiakirja-aineistosta sanomalla saldır väitetään, että se tehtiin valiokuntamme ohjeiden mukaisesti ennen kuulemistilaisuuksia. Kokeilu päättyi. Tiedosto, Çorlu 2 arvioidakseen tuomioistuimen peruuttamispäätöstä. Hänet lähetettiin High Criminal Courtiin.

Neljä TCDD: n työntekijää syytetään tai aiheuttaa kuoleman ja loukkaantumisen huolimattomuudesta.

Ne, jotka menettivät sukulaisensa ja asianajajansa ennen tämänpäiväistä kuulemistilaisuutta, kävivät kävelymatkan päässä Corlu Courtista. He sanoivat lehdistötiedotteessa oikeustalon edessä: "Pyydämme tätä tiliä. Olemme täällä tätä varten."

Byrokraattien ja johtajien syytteeseenpano
Syyttäjän Galip Yılmaz Özkurşun teki tutkimusta çilerista, joka aiheutti kuoleman ja loukkaantumisen huolimattomuuden vuoksi poliitikoille, byrokraateille, TCDD: n ylimmälle johdolle ja kouluttaa työntekijöitä.

Tutkimuksessa päätettiin, että junan päällikkö Hüseyin Kahraman, kuljettaja Halil Altınkaya ja Suat Şahin, eivät ryhtyneet syytteeseen. Syytettä nostettiin neljää TCDD: n työntekijää vastaan ​​ja päätöstä syytteeseenpanosta päätettiin johtajia vastaan.

Syytteeseenpanoa koskevassa päätöksessä asiaa koskevat lausunnot kirjattiin seuraavasti: ına Ei ole mitään paikkaa syytteeseen yleisön puolesta, koska ei ole todisteita kaikkia uhreja ja kantelijoita vastaan ​​Halil Altınkaya, Suat Şahinia ja Hüseyin Kahraman siyasetia vastaan

Ina Epäillyillä Turgut Kurtilla, Celalettin Çabukilla, Çetin Yıldırımilla ja Özkan Polatilla ei ollut paikkaa syytteeseen yleisön puolesta, koska he tekivät toimia uhreja / kantelijoita vastaan.BİANET)

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.