TCDD: n valtuuskunta tulee Bozüyükiin ylikulkusilta ja alikulkuneuvoja varten

cddden-valtuuskunta, jonka tehtävänä on tehdä ylä- ja alareittejä
cddden-valtuuskunta, jonka tehtävänä on tehdä ylä- ja alareittejä

Bozüyükin kunnan kutsusta Turkin valtion rautateille 1. Bozüyükin alikulkuneuvon aluehallinto ja ylikulkusilta sekä tekniset ongelmat näillä alueilla tekivät teknisen valtuuskunnan tutkimusten tekemiseksi.


Tien ensimmäinen vaihe valmistui Turkin valtion rautateillä (TCDD) ylikulkusillan rakentamisen puitteissa, joka poistaa Yeşilkentin naapuruston tasoristeyksen ja työ jatkuu Kocadereen ulottuvalla sillalla. Keskeneräisen tien päätyttyä kehätie yhdistetään Yeşilkentin naapurustoon ja İsmet İnönü -kadulle.

bozuyuk on tehtävä valtuuskunnan ylä- ja alaosaan
bozuyuk on tehtävä valtuuskunnan ylä- ja alaosaan


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar