ARUS liittyy Afrikkaan Rail 2019

Arus kalkkuna ja Etelä-Afrikka allekirjoittavat piilopaikkoja ensin välillä rautatiealan
Arus kalkkuna ja Etelä-Afrikka allekirjoittavat piilopaikkoja ensin välillä rautatiealan

ARUS, Turkki ja Etelä-Afrikka ensimmäisten joukossa rautatiealan Allekirjoitus Ahead

Anatolian Rail Systems Cluster (ARUS) -klusteri ja sen jäsenet osallistuivat Afrikan suurimpaan Afrikan rautatiejärjestelmän messuille Afrikassa.

Klusterikoordinaattori ARUS-klusterista Afrikkaan Rail 2019 Ilhami Pektas UR-GE: n projektipäällikkö Ali Unal sekä Kardemir, Aselsan, Raysimas, Ulusoy Rail Systems, Emre Ray, Berdan Civata, Das Lager Bearing, Kent-kortti, Er-Bakir osallistuivat yritysten edustajiin.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.