ABB Robotics kehittää ratkaisuja tulevaisuuden sairaalaan

abb robottiikka kehittää ratkaisuja tulevaan sairaalaan
abb robottiikka kehittää ratkaisuja tulevaan sairaalaan

ABB on avannut uuden terveyskeskuksen innovaatiokampuksella Texas Medical Centerissä (TMC: Texas Medical Center) Houstonissa, Texasissa, ilmoittaen toimittavansa yhteistyörobotit lääketieteellisille laboratorioille.

Lokakuu Tämä laitos, joka avataan 2019: ssä, on ABB: n ensimmäinen yksityinen terveydenhuollon tutkimuskeskus. ABB: n tutkimusryhmä työskentelee TMC-kampuksen terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden ja insinöörien kanssa ei-kirurgisen lääketieteellisen robottijärjestelmän kehittämiseksi, mukaan lukien logistiikka ja seuraavan sukupolven automatisoidut laboratorioteknologiat.

ABB: n robotiikka- ja valmistusautomaatioyrityksen johtaja Sami Atiya kertoi. Yen: Houstonissa kehitetyn seuraavan sukupolven laboratorioprosessit nopeuttavat manuaalisia lääketieteellisiä laboratorioprosesseja, vähentävät tai poistavat laboratoriotyön haasteita ja lisäävät turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta. Tämä soveltuu erityisesti uusiin korkean teknologian hoitomuotoihin, kuten johtaviin syöpähoitoihin, joita suoritetaan Texas Medical Centerissä, mutta vaativat nykyään manuaalista interventiota ja melko aikaavieviä testausmenetelmiä. "

Tällä hetkellä hoidettavien potilaiden määrää rajoittava tekijä on korkeasti koulutettujen lääketieteen ammattilaisten tarve, jotka käyttävät suurimman osan työstään toistuviin ja vähäarvoisiin toimenpiteisiin, kuten valmisteiden valmistamiseen ja sentrifugointiin. Yhdistämällä nämä työpaikat automatisointiin robotteja käyttämällä, lääketieteen ammattilaiset voivat keskittyä tuottavampiin töihin, jotka vaativat korkeampia taitoja, ja heillä on mahdollisuus hoitaa enemmän ihmisiä nopeuttamalla dramaattisesti testausta.

ABB on jo analysoinut monia manuaalisia laboratoriomenetelmiä ja ennustaa, että 50% enemmän testejä voidaan suorittaa vuosittain automaatiota käyttämällä ja että toistuvien prosessien siirtäminen robotteihin vähentää ihmisten tarvetta suorittaa tehtäviä, jotka aiheuttavat RSI: n toistuvia rasitusvammoja.

Maailman väestön vanhetessa maat käyttävät yhä enemmän BKT: tä terveydenhuoltoon. Potilaiden hoidon laadun parantamisen lisäksi tuottavuuden lisääminen terveydenhuollon automatisoinnin avulla helpottaa myös näiden kulujen aiheuttamien sosiaalisten, poliittisten ja taloudellisten ongelmien ratkaisemista. ABB: n sisäisen tutkimuksen mukaan ei-kirurgisen lääketieteellisen robottimarkkinoiden arvioidaan saavuttavan 2025 2018: ssä lähes nelinkertaistamalla 60.000: n.

Ruoka- ja juomalaboratorioissa käytettävät ABB-yhteistyörobotit ovat erittäin sopivia lääketieteellisiin tiloihin, jotta ne voivat toimia turvallisesti ja tehokkaasti ihmisten kanssa ilman, että vaaditaan turvahäkkiä. Robotit suorittavat sarjan jatkuvia, täsmällisiä, aikaa vieviä tehtäviä, kuten annostelu, sekoittaminen ja pipetointi, steriilin laitekokonaisuuden valmistelu sekä sentrifugaalinen sijoittaminen ja tyhjennys.

Houstonilla on tärkeä paikka lääketieteellisen tekniikan tutkimuksessa ja se tarjoaa ihanteellisen ympäristön ABB: n uudelle terveyskeskukselle, TMC: n innovaatioekosysteemille. 20-neliömetrialueelle, jolla työskentelee vahva 500-työntekijöiden ryhmä ABB Roboticsista, kuuluu automaatiolaboratorioiden ja robottien koulutustilat sekä kokoustilat, jotka on omistettu ratkaisujen kehittämiselle innovaatiopartnerien kanssa.

Mc Tämän jännittävän kumppanuuden myötä Texas Medical Center jatkaa innovaatioon perustuvan yhteistyön rajoittamista johtavien teollisuuskumppaneidensa kanssa, Bill sanoi Texas Medical Centerin toimitusjohtaja Bill McKeon. Voimme sanoa, että TMC: stä on tullut ABB Robotics -keskuksen terveysalue. Jos sinulla on kaupunkimainen lääketieteellinen keskus, joka hyväksyy 10 miljoonaa potilasta vuodessa, sinun on priorisoitava tehokkuus ja tarkkuus ja parannettava helppoja toistuvia prosesseja niin paljon kuin mahdollista. ABB: n osallistuminen TMC Innovationiin tässä tutkimus- ja kehityslaitoksessa, joka on ensimmäinen laatuaan robottiratkaisujen luomisessa terveydenhuoltopalveluihin, on aloite, joka noudattaa täysin sitoumuksiamme. "

Atiya lisäsi: beraber Yhdessä maailman edistyneimpien lääketieteellisten keskusten kanssa olemme ylpeitä kehittäessään tulevaisuuden sairaalan yhteistyörobotijärjestelmiä, testaamalla niitä oikeissa laboratorioissa, tarjoamalla lisäarvoa terveydenhuollon ammattilaisille ja viime kädessä johtamalla innovaatioita ja muuttamalla lääketieteellisten laboratorioiden toimintaa ympäri maailmaa. Avaintekijä ABB: n pitkän aikavälin kasvustrategiassa on investoida palvelurobotteihin ja ylläpitää alan innovaatioita siirtämällä automaatio-osaamisemme uusiin alueisiin, kuten terveyteen, autoteollisuuden ja elektroniikka-alan kokemuksemme perusteella.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.