TUVASAS Erilaiset kattotiilet

Tarjouksen tuloksena tapahtuvan tuvasaksen eri kattojen muutos
Tarjouksen tuloksena tapahtuvan tuvasaksen eri kattojen muutos

TÜVASAŞ Eri kattojen päällysteiden vaihtotöiden tarjouskilpailu

TÜVASAŞ Turkki Wagon teollisuuden pääosaston (TÜVASAŞ) 2019 / 316471 valvontakomission määrän raja-arvon 2.040.345,37 TL, joka maksaa noin 2.671.151,67 per TÜVASAŞ Eri Katto tämän hintatarjousmuutos Making Tender 20 yrityksen ja TL 2.100.000,00 on tehnyt sopimuksen mukaan lopulliset tulokset eivät tarjousta YAĞIZ sai rakentamiseen. Tarjoukseen osallistunut 5-yritys jätti tarjouksen raja-arvon alapuolella.

Tarjouskilpailu kattaa erilaisten asuntoyksiköiden olemassa olevan onduline-katto- ja sadevesikourujen, paikallisen rakennuksen ja T & K-osaston olemassa olevan kattokaton ja uuden korjaustehtaan nykyisen sandwich-paneelikaton peittämisen. Työn kesto on 1 (yhdeksänkymmentä) kalenteripäivää paikan toimittamisesta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.