Presidentti İmamoğlu nousi raitiovaunuun; Kuunneltu kansalaisten ongelmia

Presidentti Imamoglu pääsi raitiovaunuun kuunnellen kansalaisten ongelmia
Presidentti Imamoglu pääsi raitiovaunuun kuunnellen kansalaisten ongelmia

BBB Ekrem İmamoğlu vieraili Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikayassa hänen toimistossaan. Imamoğlu ja Yerlikaya tekivät lehdistön jäsenille hallintorakennuksen edessä vierailun jälkeen lehdistölle. Ohjelman jälkeen presidentti İmamoğlu matkusti Gülhane-asemalta Laleli-asemalle raitiovaunulla.

Ekrem İmamoğlu, Istanbulin suurkaupungin kunnan pormestari (IMM), aloitti hänen vuoronsa toisen päivän vierailemalla Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikayaan hänen toimistossaan. Haastattelu kesti noin tunnin ja oli suljettu lehdistölle. Kokouksen jälkeen presidentti İmamoğlu ja kuvernööri Yerlikaya tekivät lehdistön jäsenille hallintorakennuksen portaita.

Imamoglu lähti autolla Cağaloğlun kuvernöörin rakennuksesta ja nousi autosta Gülhane-raitiovaunupysäkiltä Gülhane-raitiovaunupysäkillä. Kansalaiset osoittivat suurta kiinnostusta Imamoglu Lalelin asemalle on noussut seisomaan. Imamoglu näki myös, että raitiovaunun kansalaiset olivat yllättyneitä. İmamoğlu kuunteli kansalaisten ongelmia ja vaatimuksia ja mainitsi myös niiden hankkeet. Kansalainen "Älä tee jotain opiskelijoille", kysymys: "Olemme ladanneet opiskelijakortit 40 TL: hen" vastasi.

Pormestari İmamoğlu päätti matkan, joka alkoi Gülhane-raitiovaunupysäkillä Lalelin asemalla. Sieltä kävely IMM Saraçhane'deki-presidentin Imamoglun keskustarakennukseen, keskustelemaan kauppiaiden ja kansalaisten kanssa matkamuistokuvasta.

Pitkän marssin jälkeen presidentti Imamoglu tuli IMM-rakennukseen ja vastasi toimittajien kysymyksiin.

ISTANBULI-LUONNOSTA
İmamoğlu kertoi, että İstanbul Istanbul on tapaamisensa kanssa kuvernööri Yerlikayan kanssa. Tulevina kuukausina puhuimme siitä, miten meidän pitäisi aloittaa, miten käsitellä Istanbulin ongelmia ja miten voimme tehdä yhteisiä liikkeitä. Ilmeisesti 45-50 ei voinut puhua päivittäin. Meillä on lisää keskusteluja hänestä. Valtion perinteen mukaisesti vierailimme kohteliaisuutena kuvernööriämme ja puhuimme tulevien päivien odotuksista, heidän odotuksistaan ​​ja Istanbulin halusta. Se oli hedelmällinen keskustelu. Toivon, että meillä on hyvät palvelut Istanbuliin yhteistyössämme. Koska molemmat toimielimet ovat valtion laitoksia. Hallitsija ja sanoimme, että aloittaisimme palvelujen mobilisoinnin toimielinten kanssa.

Pormestari İmamoğlu sanoi, var Sosiaalipalveluista vastaavalta osastolta on sanoma niille, jotka käyttävät sosiaalitukikorttia. 30 Nämä kortit ovat kesäkuusta lähtien suljettuja. Tietoja siitä on olemassa. Voimmeko oppia viimeisimmän tilanteen? Ya kysymys: ”Heti kun ystäväni saivat tämän uutisen, puhuimme viikonloppuna. Heillä oli tapaaminen siitä lauantaiaamuna, ja tämä ongelma oli korjattu. Viestit on lähetetty, että kortit on avattu käytettäväksi. Lähetys jatkuu. Meillä ei ole ongelmia tämän kanssa. Mielestämme se on teknistä haittaa. Tämä ohje ei ollut minun tietoni. Ystäväsi ovat tarkastamassa ”.

- OSA NORMALISOINTI-
Imamoglu arvioi puheenjohtajavaltion toimenpiteitä porrastettujen ajoneuvojen käytöstä ja sanoi, irim Tietenkin arvioin myönteisesti. Normalisointia Turkin asenne jokaisen sivistyneen käyttää näitä tärkeitä asioita. On totta, että herra puhemies kiinnittää huomiota tähän. Mutta kaikilla tasoilla valtion on muututtava huomattavasti. Kukaan ei saa teeskennellä olevan "samanlainen". Meillä on jo valmistelua. Meillä on useita ajoneuvoja, joita olemme kuvailleet protokollan tai viranomaisen työkaluksi. We'il laittoi sen yhteen. Luomme järjestelmällisen tavan, joka ei häiritse kansalaisia ​​tämän käytön yhteydessä. Lisäksi olen sanonut, että meillä on tutkimuksia säästökohteista irtisanomisista. Toivon, että tällaiset järjestelyt jatkuvat. Tämä on osa normalisointia kul.

-MITÄ EI SAA TULEVAISUUDEN TALOUSARVIOA EI TARVITTAA
Presidentti Imamoglu antoi seuraavan julkilausuman silloista tietyissä tiedotusvälineissä:
Köprü Mielestäni 300in yli kulkeva silta ja monet muut tiedotusvälineet, kuten julisteet, ripustettiin. Tämä on tietysti 5-vuosien alkua. Erityisesti ensimmäinen ulottuvuus, jonka kyseenalaistimme 31-maaliskuun jälkeen, oli epäoikeudenmukaisesti perusteeton joukko julisteita. Erityisesti kysymys vaaleista ennen viimeisiä vaaleja, kunnan hallinto oli varustettu puolueettomilla julisteilla, joita vastaanottaja ei ollut kyseisen ajanjakson hallinnointi. Koska kuvernööri oli puheenjohtajana. Se ei ollut tällainen aika. Sitä me kyseenalaistamme. Luulen, että ilmoitamme parhaillaan kansalaisten yhdentymisestä hyvin viattomien talousarvioiden kanssa. Tietysti harkitsemme säästämistä joka vaiheessa. Kyse ei ole jätteen kuvaamisesta. Tämän jälkeen emme vie kunnan talousarviota tällaisiin ylilyönteihin tai sellaisiin tarpeettomiin ilmoituksiin, joita juuri mainitsin. Sallikaa minun sanoa näin, olen nähnyt, kuinka paljon Istanbulin kulttuurinen ja taiteellinen elämä voi kasvaa kunnan menojen myötä, erityisesti eräissä kohteissa ja kulttuurin ja taiteen nimissä. Tätä varten jokainen pennin jokainen tämän kaupungin punta, ei väliä mitä tahansa, kannattaa, kiinnostusta ja epäilemättä, että vietämme tulevaisuuden hyviin asioihin. Heillä on todella arvokkaita budjetteja tässä mielessä. Käytämme näitä talousarvioita arvokkaimmalla tavalla. Kukaan ei epäile sitä. "

- VASTAAVAT VAROTOIMET ILMAN YSTÄVÄT
Fatih Sultan Mehmetin silta tutkii ja IETT'ninin kesätariffit liikenteen ja matkustajien tiheydestä toteutettavien toimenpiteiden perusteella Presidenttijohtaja Imamoglu, ”Olemme keskittyneet FSM-sillan ajoneuvoihin ja korjauksiin. Ystäväni ovat valmistaneet varotoimenpiteen. Mielestäni tiedot lähetetään päivän aikana. Minulla on joitakin raportteja, ja minulla on mahdollisuus tarkistaa joitakin niistä. Siksi olemme ryhtyneet toimenpiteisiin kuljetusakselimme, kuten talven, ei kesän, lieventämiseksi, mikä helpottaa tällaisia ​​pisteitä. Tarkastamme myös, onko olemassa tällaisia ​​valituslinjoja. Tänä kesänä näemme, että matkailijoiden määrä keskittyy. Odotamme paljon enemmän kuin aiempien vuosien luvut. Tänä kesänä ja syksyllä. Aiomme ryhtyä toimenpiteisiin ystävieni kanssa, jotta vältetään ongelmia sellaisilla linjoilla, joissa turistit keskittyvät kesän aikana. Tänään on toinen työpäiväni. Olen kuitenkin iloinen voidessani vastata tällaisiin vastuullisuuskysymyksiin.

Presidentti İmamoğlu vastasi IMM: n pääsihteerin ja hänen varamiehensä erottua kysymykseen siitä, pidettiinkö kokous:

Iz Meillä oli yhteys. Kutsuin hänet tänään. He kääntyivät ympäri, että jotkut heistä olivat ottaneet luvan ja että heidän pitäisi olla poissa kaupungista. Muussa tapauksessa minulla olisi tapaaminen heidän kanssaan. Oletan, että se ei ole kaikki tai paljon täällä. Teimme kutsumme. Heillä on oikeus saada lupa. En voi kertoa hänelle mitään. Joku erosi. Sen jälkeen tarkastelemme liiketoimintaamme. Olemme osoittaneet ystävällisyyttä ja pyrkimyksiämme luoda vuoropuhelu. Ystävämme ovat jo tavanneet, he jatkavat neuvottelujaan. Toimielimen muisti on täällä. Me pidämme sitä. Teemme sisäisen muistin arvokkaaksi korkeimmalla tasolla. Kukaan ei epäile sitä. Olla johtokunnassa tytäryhtiöiden osalta. Tietenkin meillä on innovatiivisia johtoryhmiä. Olemassa olevasta henkilöstöstä on ihmisiä, joita harkitsemme. Siksi kollegani työskentelevät edelleen yleiskokousten puheluissa ja hallinnon muutoksissa. Jotkut kiertokirjeistä koskevat kommentit heti, kun ongelma on tehty. Myös asianajajamme osallistuvat tähän. En usko, että meillä olisi ongelma. Koska me toimimme lain mukaisesti ja ajattelemme, että teemme suuria harppauksia tytäryhtiöissämme innovatiivisten, asiantuntijoiden ja ansioiden kanssa. On olemassa ideoita, jotka lisäävät sekä avoimuutta että tuloja ja luovat uusia tuloja erittäin vakavassa mielessä käyttämällä osaamme, joita osa tytäryhtiöistämme ei ole koskaan käyttänyt. Aiomme laittaa kaiken tämän käytäntöön. Turkki saavuttaa suurimmat voitot ovat tietoisia siitä, että meillä on tytäryhtiöt. Meillä on henkilökunta, joka on valmis käyttämään etujaan kansalaisten hyväksi. Odotan, että he tulevat toimimaan nopeasti. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 08

Hankintailmoitus: Sentry Boxin rakentaminen

Lokakuu 8 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 09

Hankintailmoitus: Kumipinnoitus tasoristeyksissä

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 10

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Lokakuu 10 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.