TCDD-Etelä-Korean rautatieyhteistyösopimus allekirjoitettu

tcdd Etelä-Korean rautatieyhteistyösopimus allekirjoitettiin
tcdd Etelä-Korean rautatieyhteistyösopimus allekirjoitettiin

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun ja Etelä-Korean rautatieverkon hallinnon johtaja Jun, Man-Kyung, allekirjoitti ZCD: n ja Etelä-Korean välisen rautatieyhteistyön kehittämistä koskevan yhteisymmärryspöytäkirjan. .

UYGUN: ap: n yhteisymmärryspöytäkirja on avainasemassa tulevissa yhteistyössä.

Allekirjoitustilaisuudessa TCDD: n pääjohtaja Ali sssan Uygun korosti, että kahden maan väliset ystävälliset suhteet, joilla on historiallisia syvyyksiä, kasvavat edelleen kaikilla aloilla ja muistuttivat, että rautatieliikenteen yhteistyösopimuksen liikenneministeriöt allekirjoittivat näiden kahden maan liikenneministerit.

Uygun, gün Tänään olemme allekirjoittaneet Z-yhteisymmärryspöytäkirjan rautateiden alan yhteistyön kehittämisestä organisaation ja Etelä-Korean rautatieverkon hallinnon välillä.

Aiemmin allekirjoitettu yhteisymmärryspöytäkirja on yksi suurimmista askeleista ministerien allekirjoittaman yhteisymmärryspöytäkirjan täytäntöönpanoon.

Sanomalla, että kahden maan välinen yhteistyö rautateiden alalla ulottuu 2006-vuoteen, Uygun totesi, että HYUNDAI-EUROTEM-yhtiö, joka on myös TCDD: n ja Adapazarın Etelä-Korean yhtiöiden osakkeenomistajien joukossa, perustettiin ja että rautatiekuljetusten tuotanto alkoi maassamme. -EUROTEM-laitokset tuottavat edelleen kevyitä rautatiekalusteita, sähköjunajärjestelmiä ja nykyaikaisia ​​metroajoneuvoja maamme tarpeisiin. ”

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun sanoi, että haluaisin, että yhteisymmärryspöytäkirja, jonka mielestäni on myönteisiä tuloksia ja mahdollinen tulevaa yhteistyötä, on hyödyllinen maidemme ja rautatiehallintojen puolesta. "

MAN-KYUNG: tai Uskomme, että teemme paljon paremmin tulevaisuudessa ”

Etelä-Korea rautatieverkko Authority johtaja Jin-Kyung Man johtuu kuullaan ilmaisi ilonsa olevan Turkissa.

Man-Kyung, "Vuonna 1950 Turkissa Korean sodan aikana oli yksi armeijat lähettävät maat meille. Se auttoi Koreaa saamaan itsenäisyytensä. Tämän vuoksi meidän kiitos vielä kerran Turkkiin. Etelä-Korea on myös tavannut Turkin jalkapallomaajoukkue maailmancupissa 2002. "Hän korosti historialliset siteet maiden välillä.

Varapuheenjohtaja Kyung Man "rautatiealan Yhteistyö yhteisymmärryspöytäkirjan liikenneministerit kahden maan on 2017 allekirjoitettiin Turkin ja Koreassa. Haluamme kiittää liikenne- ja infrastruktuuriministeriötä yhteistyössä TCDD: n kanssa ja sen jälkeen. Etelä-Koreassa meillä on kokemusta suurnopeusjunaverkoista. Meillä on kokemusta nopeista rautatieyhteyksistä lentokentille. Haluamme tehdä yhteistyötä kanssanne näissä asioissa. Uskomme, että teemme paljon paremmin Turkin viranomaisten kanssa tulevaisuudessa

Puheenvuorojen jälkeen TCDD: n ja Etelä-Korean välisen rautatieyhteistyön parantamista koskevan Z-yhteisymmärryspöytäkirjan allekirjoittivat TCDD: n pääjohtaja Ali shsan Uygun ja Etelä-Korean rautatieverkon hallintojohtaja Jun, Man-Kyung.

Osapuolet esittivät keskinäisiä lahjoja ja plakkeja.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.