MHP Mersinin sijainen Şimşek, All Level Crossings Barrier Requested

mhp mersin varajäsen simsek kysyi kaikilta tasoristeyksiltä
mhp mersin varajäsen simsek kysyi kaikilta tasoristeyksiltä

Jersenissä tapahtuneen onnettomuuden jälkeen, joka aiheutti Mersinissa tapahtuneen onnettomuuden, MHP Mersinin sijainen Baki şimşek pyydettiin estämään kaikki tasoristeykset.


Onnettomuuden rahtia kuljettanut juna maatyöläisten syyrialaisia ​​äskettäin kuin viime suluton tasoristeystä Mersinissä, Turkki kansalliskokous viime (parlamentti) Huolto kanssa MHP Mersinin sijainen oli salama. Puhuessaan Mersinissä Lightningin yleiskokouksessa tapahtuneesta junaonnettomuudesta pyysi esteitä kaikille tasoristeyksille.

Simsekin, Mersinin Tarsus-alueen, 1-ihmisten kuolema, 4-henkilöt loukkaantuivat onnettomuudessa, kun toimenpiteet toteutettiin ilmaisemalla: ”XenumX-kansalaisia ​​kuljettavat Yenice-alue Tarsus menetti henkensä! loukkaantui voimakkaasti 1-kansalaisia. Tapahtuman jälkeen työntekijän pakettiauto pysähtyi valitettavasti rautatieliikenteessä, eikä paikalle ollut esteitä. Viranomaisten haastattelussa esteen läpi kulkevien ajoneuvojen määrä ei riitä, ja esteen vastaavuudesta huolimatta ei ole määritelty. Koko rautatie Adanan ja Mersinin välillä kulkee asuinalueiden läpi. Soitan liikenneministeriltä täällä. Kaikkien tasoristeysten, jotka kulkevat Adana-Mersinin ja jälleen Ankara-Adanan suuntaan, läpi kulkevien tasoristeysten on oltava este. Ei onnettomuuksia, ihmiset eivät kuole


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset