Turkin kuljettajien ongelmat Euroopassa olisi ratkaistava

Turkin kuljettajan ongelmat Euroopassa olisi poistettava
Turkin kuljettajan ongelmat Euroopassa olisi poistettava

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan korosti, että turkkilaisten kuljettajien ongelmat olivat yksi syy siihen, että he olivat osallistuneet kansainvälisen liikennefoorumin (ITF) kokouksiin Leipzigissa Saksassa.

Turkki on Euroopan suurin laivastosta Turhan totesi, että "Jotkut maat laittavat kiintiöitä ja viisumien meidän kuljettajia. Näiden maiden väliseen kauppaan sovellettavat kiintiöt ja viisumit lisäävät kuljetuskustannuksia. Viime kädessä kansalaiset maksavat kustannukset materiaaleja käyttäen. Olen aina korostanut, että olemme avoimuuden ja kilpailun puolella kuljetuksissa. Kaikki sanovat, että tämä on totta, mutta kun on kyse politiikasta ja hienovaraisista taloudellisista kysymyksistä, protektionismi alkaa. Jokainen yrittää suojella omaa kuljettajaansa. Tuomme ne esityslistalle sekä liikenteenharjoittajien oikeudet, laki ja liiketoimintaympäristömme parantamiseksi, pyrimme parantamaan. Se on vain, että kamppailemme ei käytä mitään menetelmää siirtää edessä muiden sektoreiden epäoikeudenmukaisuuden asui Turkissa kansainvälisesti alan kilpailun liikenteen alalla. Tuomme poistaminen tarpeettomien esteiden jatkuva asialistan Turkkia vastaan. "Hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.