Turkki-Tatarstan Business Forum BCCI

Tatarstan on kalkkuna BCCI foorumissa
Tatarstan on kalkkuna BCCI foorumissa

Turkin vientiin suuntautunut kehitystavoitteet joka toimii mukaisesti Bursa kauppa- ja teollisuusministeriön (BCCI), kaupallinen Safari Project, Tatarstanin presidentti Rustam Minnihanov kanssa osallistuivat 'Turkki-Tatarstan Business Forum' järjestäytynyt.

BTSO: n hallituksen puheenjohtaja Ibrahim Burkay ja parlamentin puhuja Ali Uğur isännöivät kokousta, Tatarstanin Rüstem Minnihanovin presidentti sekä Venäjän Istanbulin pääkonsuli Andrey Podelyshev, Bursa Yakup Canbolatin kuvernööri, Tatarstanin kauppakamari ja teollisuusministeri Shamil Ageev, Tatarstanin ja BTSO: n jäsenten edustajat osallistuivat.

”BURSA TULEVAT UUDEN KAUPAN REKISTERIN”

Puhuessaan kokouksen avajaisissa BTSO: n hallituksen puheenjohtaja Burkay, viimeaikainen kehitys globaalissa mittakaavassa, mahdollisuus luoda erilaisia ​​kaupan tasapainoja, hän sanoi. ajan historian ja joilla on kulttuurisia siteitä Turkkiin ja Tatarstanin välisissä suhteissa liikealue totesi myös, että strategista merkitystä syventämistä Ibrahim Burkay on muodostettu uuden näkökulman kumppanuuksia kansainvälisellä areenalla, "In 2001 välillä Tatarstanin maamme vaihdolla dollarin 7,7 miljoonaa vuonna 2008 2,9 miljardia dollaria; Turkki, Tatarstanin tärkein kauppakumppani, nousi asentoon. Alueellisen geopoliittisen kehityksen ja öljyn hinnan vaihteluiden vuoksi tämä kauppa väheni 2018: iin 315 miljoonaan dollariin. Bursa-liiketoimintamaailma intensiivisissä yhteyksissä, jotka muuttavat kaupallisiksi kumppanuuksiksi osoittamalla kaikki ponnistelut, toivottavasti me kantamme nämä luvut paljon korkeammalle tasolle yhdessä, Bursa sanoi.

”Me olemme esittäneet 24 THOUSAND PEOPLE IN COMMERCIAL SAFARI”

Bursa viennin kyydin Global Trade Agency, urdu-D- ja kaupallinen Safari presidentti korosti, että ohjausta tällaiset hankkeet Burkay, "Olemme koonneet alan johtava Bursa viimeisen 6 vuosina 100 useammassa maassa kuin 24 tuhat ostajat Turkin talouden osa Commercial Safari Project . Näiden seurauksena yrityksellämme on erityinen asema vahvan tuotantoinfrastruktuurin, pätevän henkilöstöresurssin ja vientiverkoston avulla, Bursa-yhtiömme vievät tuotteitaan 188-maihin, jotka Yhdistyneet Kansakunnat ovat hyväksyneet erityisesti auto-, tekstiili-, kone-, elintarvike- ja kemianteollisuudessa. 2018issa kaupunkina, huolimatta kaikista vaikeuksista, 14,9 pystyi saavuttamaan miljardin dollarin viennin, kun taas 6 pystyi antamaan miljardin dollarin ulkomaankaupan ylijäämän. ”Sekä Bursa-liiketoiminta-alueelta että Tatarstanilta tuleville yrityksillemme tulee olemaan merkittäviä mahdollisuuksia yhdessä kahdenvälisten yritysten kokousten kanssa.

AR WE HAVE CREATED TEOLLISUUDEN ALUEET, jotka sopivat turkkilaisille sijoittajille ”

Tatarstanin autonomisen tasavallan presidentti Rüstem Minnihanov Venäjän federaatiosta totesi, että Tatarstan on investointien kannalta yksi Venäjän houkuttelevimmista alueista. Venäjän presidentti Vladimir Putin ja pääministeri Recep Tayyip Erdogan painotti, että molemmat maat hyvin tärkeänä kaupalliselle yhteistyölle Minnihanov "Turkki on yksi edelläkävijä kumppani Tatarstan. Yli neljännes ulkomaisista investoinneista Tatarstanin talouteen kuuluu turkkilaisille kumppaneillemme. Olemme luoneet uudet teollisuusalueemme turkkilaisten sijoittajien tarpeiden mukaan. Erityisesti Alabugalla ja Innopolis-alueella on merkittäviä mahdollisuuksia sijoittajille

”TATARISTAN-YHTEISTYÖTÄ KOSKEVAT VOITTAA BURSAAN”

Presidentti Minnihanov totesi, että Tatarstanin taloutta hallitsevat petrokemian, autoteollisuuden, koneen, maatalouden ja energian alat ja vanhat. Tulevana ajanjaksona haluamme lisätä yhteistyötä Bursa-liiketoiminnan kanssa. Tässä yhteydessä on tarpeen kääntää suuntaa yhtiömme Tatarstanin ja Turkin Bursa. Luomme edelleen edellytykset yhteistyölle tekemillämme foorumeilla ja huippukokouksilla. Tässä yhteydessä haluan kiittää myös BTSO: ta heidän arvokkaasta yhteistyöstään ja vieraanvaraisuudestaan.

COMMERCIAL SAFARI ja TATARISTAN

Bursa kuvernööri James Jumblatt, sanoi hän otti tuotannon ja viennin lokomotiflig kaupungin Bursa talous. Tatarstan kanssa Jumblat sitoumuksen, jonka mukaan Bursa on erittäin tärkeä rooli kehitettäessä välisen kaupan Turkin "BCCI: n kauppa- Safari Project vaihdolla maiden välillä lisätään edelleen", hän sanoi.

BCCI Assembly presidentti Ali Ugur sanoi Tatarstanin Bursa jatkossakin tärkeä keskus sijoittajia "Tatarstanin Kiitän puheenjohtaja Minnihanov tarvetta ratkaisu ongelmiin Venäjän ja Turkin sekä myös arvokkaita johtamis- he osoittivat avaamaan tietä uusien investointien väittämällä Turkin pääkaupungissa ”Hän sanoi.

Yli 30 YRITYKSET BTSO-JÄSENEN kanssa

Puheenvuorojen jälkeen BTSO: n puheenjohtaja Ibrahim Burkay ja Tatarstanin kauppakamari ja teollisuusministeri Shamil Ageev allekirjoittivat yhteistyösopimuksen. Avajaispuheiden jälkeen Tatarstanin ja Bursan 30-yritys ja BTSO: n jäsenet olivat yhteydessä toisiinsa.

BTSO: n hallituksen puheenjohtaja Ibrahim Burkay, yritysfoorumi Tatarstanin presidentin Rüstem Minnihanov'a Bursa-taloutta edeltäneessä ja esitteli jaoston esityksiä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 24
Kohti 24

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Lokakuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.