100 Age House -jäsenet oppivat rakentamaan mallikoneita

suru talo
suru talo

Muğla Metropolitanin kunnan perustama Nilüfer Caner 60 Age-talon toiminta, jolla varmistetaan 100-ikäisten kansalaisten aktiivisempi osallistuminen ja tuottavuus ja aloitti toimintansa huhtikuussa, jatkuu.

Tällä viikolla 100 Age House, jossa jäsenet osallistuivat enemmän yhteiskunnalliseen toimintaan eri toiminnoilla, järjestettiin yhteistyössä Turkin ilmailuliiton Muğlan sivuliikkeen kanssa Ata Glider Model Aircraftissa.

Turkin ilmailuliiton Nilüfer Caner 100 Age Housen perustamassa seminaarissa jäsenet oppivat Maket Aircraftin rakentamista opettajan Hamide Visualin johdolla. Jatkuvasti perustettavassa työpajalla jäsenet voivat suorittaa Maket Aircraft -työt milloin tahansa ja saada Turkin ilmailuliitosta todistuksen.

Lisäksi leijapäivän tapahtuma järjestetään vapaaehtoisopiskelijoiden osallistuessa lentokonetyyppikoneeseen, joka aloitettiin tavoitteena hankkia 100 Age Housen jäseniä harrastukseksi ja kasvavaksi kiinnostukseksi siviili-ilmailusta.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar