Ihmiset, jotka menettivät henkensä Çorlu-juna-katastrofi-aloitustoiminnassa

niiden ihmisten perheet, jotka ovat menettäneet henkensä taivaalla
niiden ihmisten perheet, jotka ovat menettäneet henkensä taivaalla

Niiden sukulaiset, jotka menettivät henkensä, reagoivat 4 TCDD: n henkilökuntaan Çorlu-juna-katastrofissa, päättivät ryhtyä toimiin Çorlu-oikeustalon edessä. Mısra Öz Sel, äiti 9-ikäinen Oğuz Arda, joka menetti henkensä onnettomuudessa, sanoi, ık Olimme pettyneitä syytteeseen ”.

8 Çorlussa 2018: ssa heinäkuussa 25 läpäisi junankatastrofin, jossa 9 tapettiin ja satoja ihmisiä loukkaantui. 4 TCDD -henkilöstö ilmestyy tuomarin eteen heinäkuun 3: ssa syytteessä "kuoleman ja loukkaantumisen aiheuttamisesta huolimattomuudesta".

Rikosonnettomuuden menettäneiden perheiden, 4in henkilöiden, jotka haastettiin muutoin kuin onnettomuudesta vastuussa olevat ihmiset, syyttäjänvirasto päätti, ettei syyttäjäpäätöstä noudatettu. Perheet kokoontuvat Çorlu-oikeustaloon 19: 10-00: 12 tuntia päivittäin arkisin (00 huhtikuu) tänään.

VAATIMUKSET HYVÄKSYTTÄVÄT KOKOUKSET HENKILÖN JÄLKEEN

Niiden sukulaiset, jotka menettivät henkensä onnettomuudessa, yrittivät saada äänensä kuulemaan sosiaalisen median kautta, etenkin syytteeseen vastuussa olevien tahojen jälkeen. 8 kuukauden kuluttua onnettomuudesta Çorlu 5 Heavy Penal Court hyväksyi 1in syyttäjänviraston maaliskuussa laatimasta syytteestä.

TCDD 1: n aluejohtaja Halkalı 14in rautatiehuollon osasto Rautatiehuollon johtaja T. K, Çerkezköy 143 Roadin kunnossapidon päätehuolto- ja korjauspäällikkö Ö. P, Sillan päällikkö Ç. Y- ja linjahuolto- ja korjaamotoimisto C. 3 ilmestyy tuomarille heinäkuun 2019: ssa syytteeseen kuoleman ja loukkaantumisen aiheuttamisesta.

"Emme koskaan jätä tätä työtä"

Corlu-poliitikkojen, byrokraattien, TCDD'ninin ylimmän johdon syytteeseenpano päätöksessä mukana olleiden henkilöiden ylimmän johdon ei ollut syyttää.

Perheet, jotka vastustivat syyttäjän päätöstä olla syyttämättä syytteitä, totesivat, että he kokoontuvat oikeustalon edessä joka päivä arkipäivisin huhtikuusta 19iin kirjallisessa lausunnossa. Olemme tämän prosessin jokaisen vaiheen lähimmät seuraajat, saamme tietoa joka toinen sekunti. Emme koskaan anna tämän mennä. Odotamme, että tuomioistuin, joka arvioi syytteeseenpanoa koskevaa päätöstä vastaan ​​esitetyn vastalauseen, palaa mahdollisimman pian tästä vakavasta virheestä ja tuo todellisen vastuun oikeuslaitokselle ja antaa ansaitsemansa rangaistuksen.

"Olemme olleet pettyneitä syytteeseen"

Mısra Öz Sel, äiti Oğuz Arda, 9, joka menetti henkensä onnettomuudessa, ennen kuin toimi ennen Çorlu-oikeustaloa, sanoi, kadar Olemme aina odottaneet oikeudenmukaista asennetta ja oikeudenmukaista asennetta. Olemme kuitenkin turhautuneet uusimpaan syytteeseen. Olemme oikeustalon edessä, jotta suojaamme tapaustiedostomme, jotta 4 ei pystyisi suorittamaan verilöylyä. Emme luovu tapauksestamme. Me olemme siellä perheinä oikeuden eteen ”.

5 päivää ennen katastrofin ensimmäistä vuotta, 3 heinäkuu 2019'da 4 henkilö ilmestyy ennen kuin tuomari muistuttaa Floodin jatkumista. Tämä on hyvin tuskallista. Jopa vuoden jälkeinen oikeudenkäynti osoittaa kuinka myöhäistä oikeudenmukaisuutta tuli. Samalla se seikka, että 4 pidetään vastuullisena ja jota muut eivät kyseenalaista, merkitsee sitä, että elämäämme ja elämämme jätetään huomiotta. Emme anna periksi tässä raskaassa prosessissa

"AINOASTA PYYNNÖT PERHEILLE ON OIKEUS"

Gürkan Köse, joka menetti tyttärensä Sena Köseen ja hänen kaksi veljenpoikaansa onnettomuudessa, sanoi, herkes Haluamme, että jokainen, joka on vastuussa työntekijästä, joka tekee kiskot liikenneministeriin, yritetään ”, ja jatkoi sanojaan seuraavasti: Elämämme on palanut, he eivät tule takaisin, me tiedämme sen, mutta haluamme, ettei muita sieluja. Oliko nämä ihmiset niin arvottomia, ja oikeusprosessi oli niin pitkä? Perheinä ainoa vaatimus on vastuussa olevien oikeutta ja vastuuvelvollisuutta. ”(Serkan Alan - gazeteduv on)

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.