Kayserin laajennuksen julkinen liikenne

kayseride laajenee massaliikenteessä
kayseride laajenee massaliikenteessä

Kayserin kaupunginkaupungin pormestari Memduh Büyükkılıç on tehnyt useita päätöksiä kansalaisten kuljetuksen helpottamiseksi. Päätökset 1 toteutetaan toukokuusta alkaen. Myös yleisölle tuodut innovaatiot edistävät myönteisesti kansalaisten taloutta ja kaupunkitaloutta.

Metropolitan Mayor Memduh Büyükkılıç, edellisen viikon aikana järjestetyt peräkkäiset liikenne- ja joukkoliikennekokoukset. Näiden kokousten tuloksena osa 1in tekemistä päätöksistä pannaan täytäntöön toukokuussa.

IRROTUSMAKSUJEN POISTAMINEN
Julkisesta liikenteestä tehtyjen päätösten puitteissa poistettiin rautatiejärjestelmän siirrosta rautatiejärjestelmästä linja-autoon tai linja-autoilta saatu maksu. Toukokuusta 1: iin siirtyminen bussiyhteydestä rautatiejärjestelmään on maksutonta sekä siirto bussista bussiin uudella päätöksellä. Kansalaiset, 80-siirtomaksu veloitetaan muutamassa minuutissa.

Siirtyminen naapurustosta FAKULTYYLE
1 Toinen uudistus, joka otetaan käyttöön toukokuusta alkaen, on siirtopisteitä. Erciyes-yliopistoon ei tule suoraa bussiyhteyttä lähiöistä. Seyyid Burhaneddin, Ahi Evran, Tacettin Veli, Surdibi, Hunat, Kaleönü ja İnönü Boulevard pääsevät tiedekunnan linja-autoille maksamatta siirtomaksua.

TALAS Boulevard ja EAGLE JUNCTION RELAX
Siirtopisteiden luominen tiedekunnalle tuo mukanaan useita tiloja. Talas Boulevardia käyttävien linja-autojen määrää vähennetään estämällä lähiöiltä tulevien linja-autojen siirtyminen tiedekunnalle vähemmän matkustajia. Tiedekunnan rivin numero, jossa 1600-matkat tehdään lähtöpäivänä, alennetaan 400: iin siirtopisteiden kautta. Täten Talas Boulevardia ja Kartal Junctionia käyttävien bussien määrä vähenee 1 / 4: n avulla. Uuden sovelluksen avulla, joka helpottaa merkittävästi Talas Boulevardin ja Kartal Junctionin liikennettä, hiilidioksidipäästöjä estetään vuosittain noin 1400 tonnia. Tämä sovellus, joka edistää ympäristöä, liikennettä ja kansantaloutta, ei tuo taloudellista taakkaa kansalaisille.

KOKEMUKSET HEHİR HOSPITALIN KANNATTAVAT
1 liitetään kaupungin sairaalan tiedekuntaan uudella joukkoliikennejärjestelmällä, joka toteutetaan toukokuussa. Matkailijat tiedekunnalle lähiöiltä käyttävät kaupungin sairaalan linja-autoja, jotka kulkevat Cumhuriyet-aukion kautta siirtopussi. Uusi järjestelmä lisää myös City Hospitalin lentoja. Osman Kavuncu Street 30 minuuttia kaupungin sairaalaan väheni 10 minuuttia. Cumhuriyet-aukiolta jokainen 10-minuutti laitettiin Osman Kavuncu Boulevard-City Hospital -sairaalan suuntaan ja jokainen 10-minuutti vietiin Bagdat Street-Bekir Yıldızin Boulevard-kaupungin sairaalan suuntaan. Tämä tarkoittaa, että bussi menee kaupungin sairaalaan joka 5-minuuttia.

YHTIÖN PYÖRÄN KÄYTTÖ FAKULTYYLE KAIKKIEN
Uusi kuljetusjärjestelmä mahdollisti tiedekunnan pääsyn yhdellä lipulla kullakin alueella. Tästä lähtien jokaisen kaupungin lähiympäristön kansalaiset voivat mennä tiedekuntaan tai kaupungin sairaalaan ilmaisella siirrolla muutaman minuutin kuluessa 80ista. Uusi järjestelmä mahdollistaa pääsyn mihin tahansa paikasta toiseen, eikä paikasta toiseen. Järjestelmä mahdollistaa myös kansalaisten mahdollisuuden käyttää julkista liikennettä vähemmän.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.