Lapset oppivat pelaamaan liikennesääntöjä Çocuklar Trafikon kanssa

liikenne- ja liikennesäännöt lasten kanssa oppivat
liikenne- ja liikennesäännöt lasten kanssa oppivat

Kocaeli Metropolitan Municipality, liikenneministeriön liikennepalvelujen osasto Toimialat kouluttavat lapsia kouluttamaan tietoisen sukupolven säännöllisesti. 4. Korkeakouluopiskelijoille annettavan koulutuksen lisäksi lapsille annetaan Kocaelin Metropolitan Municipalityin valmistama Trafiko-koulutus. Lapset oppivat liikennesääntöjä pelaamalla tämän opetussarjan kanssa.

13-KOULUTUS KOLMANSIEN OPISKELIJOILLE
Kocaeli Metropolitan Municipality, liikenneyksikön liikenneosaston osasto 2018 12-piirin 118-koulu, jossa on yhteensä 13 tuhat 51-opiskelijaa liikenneturvallisuuskoulutusta. Koulutusten lisäksi opiskelijoille annettiin ”Trafiko” -koulutus.

TIETOJA LIIKENNEEN SÄÄNNÖT
Koulutuksissa lapset saavat tietoa liikennemerkkien merkityksestä, jalkakäytävän kävelysäännöistä, turvallisten kulkuyhteyksien käytön tärkeydestä ja turvavyön käytön tarpeesta. Näiden tietojen perusteella lapsilla on mahdollisuus toistaa, mitä he ovat saaneet "Trafiko" -koulutussarjalla soittamalla tietoja viihdyttävällä tavalla.

KOULUTUS- JA SISÄLLYSPELI “LIIKENNE”
Iko Trafiko -harjoittelukokonaisuuden valmisteli liikennepalveluiden sivuliikkeen johtoryhmässä työskentelevä asiantuntija. Koulutussarja kouluttaa ja tiedottaa lapsille liikennesäännöistä hauskalla tavalla. Iko Trafiko ”-koulutussarja, joka on suunniteltu kasvat- tamaan lapsia, jotka muodostavat tulevia sukupolvia tietoisina ja kunnioittavina yksilöinä liikenteessä, antaa lapsille viestin Trafik Traffic on kaunis rakkaudella, kunnioituksella ja suvaitsevaisuudella.

He pelaavat pelejä ja tuntevat KOCAELİ
Lapset oppivat liikennesääntöjä Trafiko-koulutussarjan avulla ja heillä on mahdollisuus tutustua Kocaeliin. Peli alkaa Çayırovasta, jossa Kocaelin raja sijaitsee, ja päättyy Karamürseliin, Kocaelin viimeiseen rajaan. Darican eläintarha, Eskihisarin linna, Osmangazin silta, Cenedere-virkistysalue, Kocaelin tiedekeskus, Kobis, Seka-puisto, Kocaelispor, kellotorni, Cengiz Topelin lentokenttä, Kartepen hiihtokeskus, Basiskele-ranta-puisto, Ylösnousemuksen nuorisoleiri, Aytepen vaellusreitti ja Altınkemerin ranta.

MITEN PELAA?
Ensinnäkin pelipöytä on asetettu. Pelaajat sijoitetaan myötäpäivään pienistä suuriin pöydän ympärille. Jokainen pelaaja sijoittaa oman sotilaansa eri värejä lähtöpisteeseen. Kyselykortit sekoitetaan perusteellisesti. Kysymykset esitetään kentällä. Pienin pelaaja aloittaa pelin ensin. Aloitettava pelaaja saa ylimmän kysymykortin ja antaa sen hänelle riippumatta seuraavasta pelaajasta. Pelaaja, joka antaa kysymykortin, lukee kortille kirjoitetut kysymyksen ja vastauksen asetukset soittimeen vastaamaan. Hänen ei pitäisi koskaan sanoa, kuinka monta pistettä ongelma on. Jos kysymyksellä on muoto, kysymys, joka kysyi, sulkee vastauksen ja pisteytyy kulmassa sormella. Hän näyttää kysymykortin ystävälleen, joka vastaa niin, että vastaus ja pisteet eivät näy. Jos pelaaja tietää kysymyksen oikean vastauksen, hän jatkaa neliötä kyselykortin pisteet. (Jos esimerkiksi A / 3 on kirjoitettu oikeassa alakulmassa, oikea vastaus on A, Kysymysarvo on 3-pisteitä). Käytetyt kysymykortit sijoitetaan toistensa päälle käänteisesti. Jos kysymykortit loppuvat ennen kuin peli on ohi, kortit sekoitetaan ja käytetään uudelleen. Pelaajat, jotka menevät niin pitkälle kuin pelikentässä he tuntevat kyselykortin arvo, toimivat niiden ulottuvilla kehyksillä kirjoitettujen ilmoitusten mukaisesti. (Esimerkiksi punaiselle valolle, odota kierrosta tai olet saavuttanut jalankulkijan ylityksen, kuten mennä 41iin. Jos hän ei pysty vastaamaan kysymykseen oikein, hän odottaa, että käsky tulee takaisin hänelle. Toiseksi sijoittunut pelaaja vetää kysymyskortin ja peli jatkuu. Jos jokainen pelaaja tulee samaan kierrokseen kehyksen kanssa, joka sanoo odottavan yhden kierroksen, seuraava pelaaja jatkaa. Ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa pelipöydän viimeisen kehyksen (81), voittaa pelin. Loput pelaajat jatkavat toista ja kolmatta sijaa.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar