Maailman ensimmäinen junarobotti Australiassa

dunyanin ensimmäinen juna-robotti Australiassa
dunyanin ensimmäinen juna-robotti Australiassa

Australiassa rautakaivosyhtiö Rio Tinto lanseerasi täysin automatisoidun rautatieverkon maailman suurimman junarobotin kanssa.

Länsi-Australiassa sijaitsevan Pilbaran rautatieverkon pituus on noin 800 kilometriä. Junat kulkevat tunnin matkan, mukaan lukien lastin lastaus ja purkaminen. Yhtiön tiedottaja sanoi, että tämä järjestelmä on ensimmäinen maailmassa.

Tämä tie, joka on maailman ensimmäinen itsekestävä raskaan raskaan rautatiejärjestelmän verkko, on 940-miljoonan dollarin suurimman hankkeen huippu. Täysin itsekontrolloitavalla ohjelmistolla varustettuja junia käytetään satamien välisten lastien kuljettamiseen.

Itse ajaa tekniikkaa nähdään monilla alueilla tulevaisuudessa. Itse ajavat autot ovat tällä hetkellä yksi tunnetuimmista tekniikoista. Tämän teknologian kehittämisen myötä voidaan nähdä erilaisia ​​ajoneuvoja, kuten kuljettajia ja kuljettajia.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar