Kulan kuljetusongelma poistaa

kulada kuljetusongelma on poistettu
kulada kuljetusongelma on poistettu

Manisa Metropolitan Municipality, joka on lähellä etäisyyksiä julkisilla liikennevälineillä käynnistyneillä muunnostutkimuksilla koko maakunnassa, on käynnistänyt retket Carikballi-, Yenikoy- ja Battalmustafa-kaupunginosiin, jotka ovat kaukana Kula-alueen piirikeskuksesta.

Manisa Metropolitan Municipality, Kula-alue Carikballin kaupungissa, Battalmustafa ja Yenikoy -kaupunki julkisen liikenteen kysynnässä 3-kaupunginosa siirtyy reitillä kaupungin julkisen linja-auton käyttöön. Kula pormestari Hüseyin Tosun ja Metropolitan Municipality Councilor Faik Şentürk toivoivat, että kuljetuspalvelu aloitettaisiin yhdessä kansalaisten kanssa Carikballin naapurustossa. Kulan pormestari Hüseyin Tosun sanoi, että Kulan kuljetusongelmat on ratkaistu yksitellen ja sanonut: ”Kula-alueemme kokee kuljetuksen muutoksen. Keskustamme kaukana sijaitsevista vuosineljänneksistä löytyy myös palveluita avainpuistossa, juomavedessä, viemäröinnissä, virran kunnostamisessa ja monilla muilla alueilla. Nykyään Carıkballın, Battalmustafan ja Yeniköyn naapurustossa, joilla oli vaikeuksia mennä keskustaan ​​jo vuosia, on myös julkinen liikenne. Onnea kansalaisillemme. Haluan kiittää Manisan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Cengiz Ergüniä ja liikenneministeriötä palveluksistaan ​​piirissämme.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar