Ankara-Sivasin suurnopeusjunahanke päättyy

ankara sivas nopeusjunahanke on lähestymässä loppua
ankara sivas nopeusjunahanke on lähestymässä loppua

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, suurnopeusjuna (YHT) sanoi, että 44-miljoonaa lähestyvien matkustajien määrä oli "Ankara-Sivasin suurnopeusjunahanke lähestyi." Hän sanoi.

134, järjestetty Istanbulissa otsikolla X Uusi visio kulttuurissa ja matkailussa. Bab i Ali Turhan Kokouksessa puhunut, viitaten toteutetuista viime vuonna 16 kuljetus- ja viestintä, Turkki kilpailee maailman alalla liikenteen ja viestinnän kertoi meille, että he tuovat maaksi.

16 ilmoittaa, että he ovat varustaneet maan uusilla tavoilla ympäri vuoden, että he ovat kääntäneet rautateiden rakentamisen kansalliseksi politiikaksi, että ne ovat lähellä kotimaassa ja ulkomailla sijaitsevia etäisyyksiä lentoyhtiössä, ja että he ovat varustaneet koko maan uusimmilla tekniikoilla viestinnässä kylästä kaupunkiin. sen tarkoituksena on säilyttää sukupolville. Tätä silmällä pitäen olemme investoineet 515 miljardia puntaa tähän asti vahvistaaksemme liikenneinfrastruktuuriamme ja integroitumaan maailman kanssa. "

Highway jaettuna valtatie, silta ja itä-länsi-akselilla, jossa maasilta "putken maissa" Turkin määritellään pohjois-etelä-linjan Turhan totesivat, että ne tuovat käytävään, joten maan 3 maanosa yhdistyy, hän sanoi, että maailman kriittisessä vaiheessa tuli sijainnin.

Turhan, Yavuz Sultan Selimin silta, Osmangazin silta, Euraasian tunneli, kuten maailmanlaajuisen mittakaavan jättiläishankkeiden käyttöönotto, muistutti, että Pohjois-Egean satama, Gebze Orhangazi-Izmirin moottoritie, 1915 Çanakkale Bridge totesi myös, että jättiläishankkeet.

”Tuhannet 983-kilometrit ovat tehneet uuden junan”

Ministeri Turhan, Turkki liikkumaan kutoa verkon vuosikymmenten jälkeen rauta siitä, että he alkavat taas, hän jatkoi:

Ik Olemme suorittaneet nykyisen rautatieverkon 10-tuhannen 789-kilometrin täydellisen kunnossapidon ja uudistamisen, joista monet ovat pysyneet koskemattomina sen rakentamispäivän jälkeen. Vuosina 2004-2018, olemme rakentaneet tuhansia 138 kilometrejä uusia rautateitä, keskimäärin 983 kilometriä vuodessa. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on lisätä 12-tuhatta kilometriä 710-tuhatta kilometriä 2023-tuhatta kilometriä 25: ssa. Turkki, suurnopeusjunien kanssa 30 maailmaan. ovat tehneet maan. YHT-linjoilla kuljetettujen matkustajien määrä on saavuttanut 8 miljoonan. Samaan aikaan olemme lähestymässä Ankara-Sivasin suurnopeusjunahankkeen loppua. 44issa käynnistämämme rautatiekampanjan myötä kasvattimme 2003 miljoonasta matkustajia 77 miljoonaan 2017issa. Tämä säästää myös polttoainekustannuksia

Turhan totesi myös, että Istanbulin lentoaseman ansiosta on tullut uusi vaihe lentomatkustukseen ja että lentomatkustajien määrä kasvoi 2003: sta 36,5: sta 2017: iin 195: iin.

”Odotamme, että 2023: iin saapuvien 450: n matkustajien määrä tulee olemaan. Lisäämme 56-lentoasemien määrää 65iin ”.

Turhan sanoi, että ne ovat nopeuttaneet 5G: n infrastruktuuritehtäviä, että tällä tekniikalla terveys, maatalous, teollisuus ja kauppa ovat erittäin helposti kaikilla elämänaloilla, Turhan sanoi, että he työskentelevät päivällä ja yöllä tekemään osuutensa 2023in tavoitteina.

Turhan sanoi, että Istanbulilla on erityinen paikka ja merkitys heille.

”Palvelemme edelleen Istanbulia uusilla teillä, valtateillä, silloilla, tunneleilla, metroilla ja esikaupunkilinjoilla. Kaupunkimme Istanbulin lentokentälle, maailman suurin, ovat kruunasi meidän Turkki. Aiomme aloittaa toisen mega-projektimme Kanal Istanbulin 2019issa. Bosphorus-maan alla kulkevan 3-monikerroksisen tunnelin projektityöt ovat päättyneet. Presidenttimme johdolla ja johdolla jatkamme tienämme vallan yhtenäisyyden ja yhtenäisyyden kanssa kansakuntamme ja maamme kehityksen vahvistamiseksi. "

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar