Pääpäät ja ohjauspyörä

baskenl pienimmille
baskenl pienimmille

Ankaran Metropolitan Municipality, kouluikäiset lapset oppimaan liikennesääntöjä ja hankkimaan Kurtuluşin puistossa tottumuksia, jotka on otettu käyttöön Lasten liikennepalvelupuistossa.


3 sijaitsee tuhannen neliömetrin alueella; jalankulkijoita, kuljettajia, polkupyörän käyttöä kaikkiin liikennekoulutuksiin sovelletaan. 20-minuutin oppitunnin jälkeen pienet opiskelijat, jotka kuljettavat pyörän langattomiin ajoneuvoihin, nauttivat oppimisen ilosta Ankaran pienoiskurssilla.

SOVELLETTAVA KOULUTUS

Lasten liikennekeskus, koulutusrakennus, liikenne, jalkakäytävät, pyöreät ja kevyet risteykset, jalankulkureitit, liikennemerkit ja akkukäyttöiset ajoneuvot elvyttivät pääkaupungin Ankaran, lapset oppivat liikennesäännöt käytännössä.

Liikenneopetuspuisto, jossa koulut osoittivat suurta kiinnostusta ja nimitti opiskelijat nimittämällä puhelinnumeron ”0312 507 15 38 X, on saanut 45 tuhatta 725-opiskelijaa toistaiseksi, kun puisto on täynnä lapsia joka viikko, kun koulutus on avoinna.

KULJETUKSET OLD

Metropolitan Municipality, joka asettaa liikennesääntöjen merkityksen nuorille nuorille, eğ-puun taipumalla, kun se on nuori, tarjoaa liikennekoulutuksen asiantuntijaopettajien läsnäollessa ja turvallisessa ympäristössä.

Lapsilla, jotka tulevat puistoon opettajiensa kanssa oppia liikennesääntöjä varhaisessa iässä, oppimalla teoreettisten ja käytännön sovellusten liikennesääntöjä akkukäyttöisillä autoilla, on myös miellyttäviä hetkiä.

Lapset, jotka kulkevat akkukäyttöisillä autoilla ensimmäistä kertaa kurssin aikana, mukaan lukien ylikulkusilta, jalankulkureitit, liikennevalot, tiet ja koulurakennukset, opettavat sekä kuljettajan että jalankulkijoiden säännöt.

LIFE-TURVALLISUUS

Liikenneopetuksessa olevat lapset oppivat, että perussääntö ja prioriteetti ovat elämän turvallisuus.

Lapset, jotka hyötyvät Metropolitanin kunnan maksuttomasta liikenneopetuksesta, oppivat paljon helpommin, mitä heidän olisi kiinnitettävä huomiota liikennesääntöihin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar