Strateginen yhteistyösopimus TCDD: n ja Kazakstanin rautateiden välillä

12 syyskuu 2018 alkoi Ankarassa Turkissa-Kazakstan Investment Forum Kazakstan rautateiden kansallinen yhtiö TCDD Transport Inc. (KTZ) allekirjoittivat strategisen yhteistyösopimuksen.

Kahden maan valtuuskuntien välisessä kokouksessa Turkin valtion rautateiden pääjohtajaa (TCDD) edusti Veysi Kurt, ja Kazakstanin tasavallan edustajana oli Kazatstanin kansallisen rautatieyhtiön johtaja Kanat Alpıspayev.

Bir Tavoitteena on jatkaa yhteistä työtä rautatiekuljetusten kehittämiseksi.

tasavallan Kazakstanin kanssa sopimuksen Turkin tasavallan, Transkaspian International Transport Route (TITAN) (Central käytävä) puitteissa toimintaa, Kaukasian ja yhteinen työ kohti kehitystä kasvava ja rautatiekuljetukset transitoliikenteen potentiaalia Euroopassa pyritään ylläpitämään.

Kun uudet tariffit määritellään sopimuksen mukaisesti; yhteisen edun mukaisen yhteistyön perustaminen tiukan vuorovaikutuksen pohjalta kehitysyhteistyön ja innovatiivisen lähestymistavan alalla rautatieliikenteen alalla ja Aasian ja Euroopan välisten mannertenvälisten kuljetusreittien monenvälisen kuljetuksen lisääminen; Tavoitteena on poistaa Baku-Tbilisi-Karsin rautatielinjan ja Trans-Kaspian kansainvälisen liikennereitin ongelmat ja lisätä kuljetuskykyä.

Yapmak Monet teollisuusyritykset, liikemiehet ja tuottajat haluavat tehdä kuljetuksia BTK-linjalla.

Valtuuskuntien välisessä kokouksessa 2018-2 kasvatti 2,5in tavarankuljetuskustannuksia viime vuoden kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana. TCDD: n toimitusjohtaja Veysi Kurt korosti Baku-Tbilisi-Karsin rautatielinjan tärkeyttä ja sanoi: ine Monet teollisuus-, liike- ja valmistajat haluavat kuljettaa liikennettä ICT-linjalla, joka on toiminut lähes vuoden ajan. Vastatakseen tähän kysyntään; Meidän on työskenneltävä, jotta lastimme ennen Kaspianmerta. Tässä vaiheessa teemme kaikkemme, kun TCDD Tasimacilik AS ja olemme avoinna yhteistyöhön

Kurt huomautti myös, että Kaspianmeren kansainvälinen liikennereitti (TITR) on erittäin tärkeä liikennekäytävä Aasian ja Euroopan välillä, ja että maiden olisi luotava konttiallas ja hintakuljetukset tässä liikennekäytävässä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.