2018-2019 koulupalvelumaksut Muğlassa

Keskustelu kaupunkiliikenteen koordinointikeskuksen (UKOME) kuljettajien ja autojen päälliköiden kanssa määriteltiin 2018-2019-lukuvuoden koulumaksuista. Viimeisimmällä asetuksella hintatariffit otettiin ajoneuvoon.

Muğla Metropolitan Municipality, UK: n lausunnon mukaan UKOMEn 12.09.2017in kokouksessa Muğlan maakunnassa kokouksen seurauksena otettiin huomioon myös koko maakunnan tuolien ja autotallien puheenjohtajien mielipiteet ja ehdotukset, kouluhuollon ajoneuvojen hintahinnat tehtiin kaupungin 2018-2019-koulutusjaksolla. Kotimaassamme, jossa on kohtuullisempi ja soveltuvampi hinnoittelu kuin korkeat hinnat, kuten 29, hinnoittelu on määritetty, että sekä palveluntarjoajan kauppiaat eivät ole uhreja eivätkä pakota vanhempien budjettia. On tärkeää, että laadukkaat, turvalliset ja kustannustehokkaat palvelukuljetukset ovat tärkeitä lastemme kuljetuksessa oppilaitoksiin, polttoaineisiin, työvoimaan, huoltoon, vakuutuksiin ja niin edelleen. hinta on päivitetty etäisyyden mukaan ottaen huomioon kriteerit ”.

Fiyat Hintahinnat ovat pakollisia ajoneuvossa ”

Päivitetyt uudet hintatariffit ovat enimmäismaksuina, lausunnossa todetaan., Uudistetut uudet hintatariffit ovat enimmäismaksuja. Tästä syystä koulun huoltoliikenteen harjoittajat ja oppilas vanhemmat toimivat hallituksen päätöksen mukaisesti ja jos he sopivat tästä tariffista, he eivät kärsi mitään epäilystä. Lisäksi UKOME päätti hinnoittelusta; ajoneuvossa siten, että vanhemmat näkevät ajoneuvon oven ikkunan oikealla ja vasemmalla puolella siten, että sitä luetaan ulkopuolelta. ”

Ajoneuvoja seuraa Metropolitan

Vanhemmat voivat seurata ajoneuvoa älypuhelimella ja tietokoneella mainitussa lausunnossa: ”UKNE Board 28.07.2015 -päivämäärä ja 2015 / 4-122-numeroidut koulupalvelujen ajoneuvokaluston seurantajärjestelmät ryhtyvät huolellisesti toteuttamaan 2018-2019-vuoden aikana. Vanhempamme, jotka hakevat www.mugla.bel.tr-sivustoa, voivat seurata lapsiaan kuljettavia ajoneuvoja helposti älypuhelimella tai tietokoneella kullanıl.

Provincial Transportation Coordination Centerin (UKOME) päätöksen mukaan 2018-2019-koulubussipalvelujen hinta on seuraava;

Kantoetäisyys 2018-2019 koulutusjakso

Kattohinta

0-1 (mukaan lukien) £ 150,00
1-3 (mukaan lukien) £ 170,00
3-5 (mukaan lukien) £ 195,00
5-7 (mukaan lukien) £ 200,00
7-9 (mukaan lukien) £ 220,00
9-11 (mukaan lukien) £ 235,00
11-13 (mukaan lukien) £ 245,00
13-15 (mukaan lukien) £ 260,00
15 jokaista kilometriä kohti £ 3,50

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.