Ordu Boztepen köysiradan linja ylläpidossa

ordu boztepe köysiradan hinnat ja majoitus
ordu boztepe köysiradan hinnat ja majoitus

Ordu Boztepen köysiradan linjaa ylläpidetään: Ordu Metropolitan tytäryhtiö ORBEL A.Ş ottaa käyttöön 1.500-käyttötunnin.

24.09.2018- JA 12.10.2018-JÄRJESTELMIEN KUNNOSSAPITO

Kiskoradan linja, joka tarjoaa kuljetuspalvelut Boztepelle, joka on yksi Ordun tärkeimmistä matkailualueista, palvelee 24.09.2018-12.10.2018-arkipäiviä ja 13.00-23.30-viikonloppuja 09.00-23.30-päivämäärien välillä.

Puhelin lauantai ja markkinat täynnä päivää, viikoittaisia ​​tunteja 13.00in jälkeen

”7-käyttötunnit Kunnossapito olan, joka on köysiradan 1.500-standardin mukaisen kunnossapidon vakavin huolto, joka tarjoaa kuljetuksen Boztepen ja Altınordun piirikeskuksen välillä, joka on Ordun provinssin matkailualue, toteutetaan suunnitellusti. Köysirata on käytettävissä kokopäiväisesti lauantaisin ja sunnuntaisin, ja se on kansalaisten saatavilla 13.00in jälkeen arkisin.

Suunniteltujen huoltotöiden päätyttyä viikonlopun voimakkuuden mukaan köysirata on yleisön saatavilla turvallisemmin.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.