Uzungölin köysiradan hankkeen peruuttamista koskeva vaatimus täysin manipuloida

Trabzonin Çaykaran alueella sijaitsevalle Uzungölille valmisteltiin köysirataprojekti, joka käy vuosittain tuhansien paikallisten ja ulkomaisten turistien keskuudessa.

Tämä tilanne toi esityslistalle väitteet, että hanke peruutettiin joidenkin kansalaisten vastalauseiden vuoksi. Viranomaiset, projekti peruutettiin ja ilmoitettiin, että kenttä toteutetaan tarjouskilpailulla.

Tutkimuksen yksityiskohtia ei paljastettu pakkolunastuksen vuoksi. Çaykaran pormestari Hanefi Tok sanoi, lem Keskustelu siitä, että peruutus on täysin väärä. Yritetään manipuloida. Uzungöl voi palvella talvimatkailua köysiradalla. ”

Toisaalta alueelle saapuvat turistit liian myöhään, jotta köysirata voisi ilmaista Uzungöl'ua, sanoi, että se olisi täysin erilainen tunne nähdä ylhäältä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.