Ei Crossover-palvelua Manisassa

Manisa Metropolitan Municipality, joka pyrkii lisäämään kansalaisten hyvinvointitasoa toteuttamillaan toteutuksilla, on tehnyt tarkastuksia J-levysovelluksen piiriin kuuluvista huoltoajoneuvoista, joilla pyritään estämään laitonta kuljetusta aloittamalla käyttöön viime vuosina.

Manisa Metropolitan Municipality jatkaa tarkastuksia koko maakunnassa. Manisa Metropolitan Municipality, joka on tuonut liikenteelle uuden ja nykyaikaisen hengityksen joukkoliikenteen ja J-levyn sovellusten muuntamisen myötä, joka on alkanut toteuttaa viime vuosina, estää laittoman palvelun kuljetuksen ja jatkaa työtään, jotta kansalaiset, jotka antavat toimeentulonsa tähän liiketoimintaan, eivät kärsi. Manisan metropolin kunnan poliisilaitos Liikennevirasto, julkisten liikennevälineiden ja palveluiden kuljetusajoneuvojen keskus. Paikan päällä tehtävät tarkastukset olosuhteista, jotka ajoneuvojen tulisi kattaa tiimissä, veivät kansalaiset matkustamaan mukavasti. Jotta varmistettaisiin, että kansalaiset voivat hyötyä julkisen liikenteen palveluista mukavasti ja ongelmattomasti, todetaan, että tarkastustyöt jatkuvat säännöllisin väliajoin eri asioissa.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.