Karamanin liikenneturvallisuuden merkinanto

Karamanin kunta toteuttaa horisontaalisia ja vertikaalisia merkinantotöitä, jotta kaupunkiliikenne olisi turvallisempaa.


Karamanin kunnan liikennepalvelujen osastojen ryhmät, kaupungin ajoneuvot ja jalankulkijat, jotka tarvitsevat turvallisen pääsyn merkinantoon, ovat nopeutuneet. Tutkimusten puitteissa joukkueet uusivat liikennemerkit, jotka poistetaan korkean lämpötilan arvojen vuoksi, kunnostavat liikennevalot ja liikennemerkit kokonaan. Kuljettajia varoitetaan merkkeillä, jotka osoittavat jalankulkijoiden ja koulujen ylityksiä.

Karamanin pormestari Ertuğrul Çalışkan korosti, että liikenteen merkinanto on äärimmäisen tärkeää kansalaisten kuljetusten turvallisuuden kannalta ja antoi seuraavat lausunnot tehdyistä tutkimuksista: . Olemme tulleet pitkälle korkean ja laadukkaan asfaltin ja päällysteen alikulkutien ja ylipäästöjen osalta. Nyt olemme nopeuttaneet jalankulkijoiden ja ajoneuvojen turvalliseen kuljetukseen tarvittavaa merkinantoa. Tässä yhteydessä toteutamme useita toimintoja, kuten olemassa olevien liikennevalojen ylläpito ja korjaus, kadonneiden tieyhteyksien uusiminen ja liikennemerkkien asennus tarvittaessa. "

Korostaen, että liikennesääntöjen noudattaminen on erittäin tärkeää, pormestari Çalışkan sanoi; Orum Pyydän kansalaisia, erityisesti ajoneuvon kuljettajia, noudattamaan liikennemerkkejä ja merkkejä, antamaan jalankulkijoille jalankulkualueilla reittejä, olemaan pysäköimättä ajoneuvojaan pysäköintialueille ja osoittamaan tarvittavaa herkkyyttä liikennesääntöjen noudattamiseksi. Voimme osallistua maamme talouteen valitsemalla joukkoliikenteen mahdollisimman paljon ja välttämällä tarpeetonta polttoaineenkulutusta. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar