Julkinen liikenne on ilmaista Bayramissa Eskişehirissä

Eskişehir Metropolitan Municipality ilmoitti, että raitiovaunut ja linja-autot ovat ilmaisia ​​Eid al-Adhan aikana.

Päätöksen, jonka mukaan kansalaisten loma-vierailut on tehty mukavasti, Metropolitanin kunnan 4-raitiovaunut ja linja-autot ovat ilmaisia ​​koko päivän aikana Eskişehirissä.

Ensimmäisen päivän 21-elokuun tiistaina 06.00'da: ssa toteuttaminen osoittaa, että pääkaupunkiseudun virkamiehet, festivaalin 24 elokuun perjantai-illan viimeinen päivä, 24.00'e -kaupungit ja metropolialueelle kuuluvat linja-autot sanoivat, että ne ovat maksuttomia.

Armin

sohbet

    2 Kommentit

    1. Se ei ole mukavaa, joko kaikkien bussien pitäisi olla vapaita tai lainkaan. Julkiset linja-autot maksoivat virallisia rekisterikilpia ilmaiseksi naapurimaassani tai silloin, kun virallisen rekisterikilven ajoneuvo ei tule paikalle, tai seuraava virallinen rekisterikilven ajoneuvo on odottava absurdi ja puutteellinen. Maksu, jonka he keräävät poolijärjestelmässä, on se, miten se ansaitsee oikeudenmukaisuuden?

    2. Se ei ole mukavaa, joko kaikkien bussien pitäisi olla vapaita tai lainkaan. Julkiset linja-autot maksoivat virallisia rekisterikilpia ilmaiseksi naapurimaassani tai silloin, kun virallisen rekisterikilven ajoneuvo ei tule paikalle, tai seuraava virallinen rekisterikilven ajoneuvo on odottava absurdi ja puutteellinen. Maksu, jonka he keräävät poolijärjestelmässä, on se, miten se ansaitsee oikeudenmukaisuuden?

    Yorumlar