Selitys UKOME-päätöksestä UBER: stä Uysalista

Presidentti Mevlüt Uysal; UKOME'nin, matkailuoperaatioasiakirja, jossa tehdään uusi päätös matkailun helpottamiseksi, sanoi taksinkuljettajan.

Istanbulin pormestari Mevlüt Uysal, Maltepe street iftar, joka pidettiin koulun johtajina, opettajina, ylläpitäjinä ja kansallisen koulutusyhteisön vanhemmilla, kokoontuivat johtajien kanssa.

Presidentti Mevlut Uysal joka osoitti osallistujien ennen Ramadan ja Istanbulissa Turkissa, sanoi, että kokevat armoa ja siunausta Ramadanin "Ympäristö maamme eivät avata suu maku paljon ihmisiä paasto ja paasto. Toivottavasti he saavat mielenrauhaa. Tiedämme sen; Jos vahva Turkki olisi siellä rauhassa. Jos 24 Turkki on vahva tuki kesäkuussa. Toivotan teille terveellistä Ramadanin paastoa ja juhlia rakkaasi kanssa. Toukokuu Ramadan on siunattu. ”

Mevüt Uysal antoi lausunnon UKOME: n päätöksestä, joka tehtiin UBER: n jälkeen iftarin jälkeen. Pormestari Uysal totesi, että päätös olla tekemättä taksilla turismitoimintatodistusta voitaisiin järjestää uudelleen siten, että se ei häiritse kiertueita.

”UKOMEn tekemä päätös on estää Istanbulin suurkaupungin kunnan antama matkailutodistus muihin tarkoituksiin. Jos on puolet päätöksestä, joka on otettu epämiellyttävistä kiertueista, arvioidaan. Matkailijat, 7-ihmiset tulevat vähemmän kuin turisti, emme voi saada niitä lentokentältä? serpentiinin muodossa. Tavoitteenamme on tarjota matkailijoille mukava tapa tulla Istanbuliin. Tuemme aina matkailijoita, jotka tuovat matkailijoita Istanbuliin, olemme kiinnostuneita heidän ongelmistaan.

”UKOME: n päätöksellä tavoitteenamme on; Uysal sanoi, että UKOME voisi tavata uudelleen ja tehdä päätöksen asioista, joita matkailijat ovat huolissaan.

Uysal sanoi: ”Jos jotain on väärin ymmärretty, se häiritsee matkailualaa, olemme valmiita korjaamaan sen. Ainakin 7-ryhmälista ja varaukset 12 tuntia sitten, kollegamme työskentelevät uuden päätöksen tekemiseksi asioista, jotka liittyvät ilmoitukseen Istanbulin pääkaupunkiseudulle. "

Maltepen kadun jälkeen kaupunginjohtaja Mevlüt Uysal vieraili Maltepen tapahtumialueella, jossa tapahtui Ramadanin hengellisen ilmapiirin ja veljeskunnan tapahtumia. Uysal, isbihal tapaaminen kansalaisten kanssa täällä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.