BURULAŞn kollektiivisen sopimuksen ilo

Yhdessä Bursa Metropolitan Municipality -yhtiössä BURULAŞ: ssa työskentelevän 460-henkilöstön kollektiiviset neuvottelut johtivat sopimukseen. BURULAŞn ja Rautatyöntekijöiden liiton välisen sopimuksen mukaan työntekijöiden palkat nousivat 6-prosentilla ensimmäisessä 16.74-kuukaudessa.

Henkilöstön hyväksi tehdyt päätökset saatiin päätökseen BURULAŞn, joka on yksi pääkaupunkiseudun tärkeimmistä tytäryhtiöistä, ja rautatyöntekijöiden liiton kollektiiviset neuvottelut. Allekirjoitustilaisuus pidettiin pääkaupunkiseudulla 383in ja 77in henkilökunnan haastattelujen positiivisilla tuloksilla, 460in ulkopuolelle. 1 toukokuu 2018in ja 30in huhtikuun 2020: n välisen sopimuksen mukaan 6-prosenttiosuus ensimmäisestä 16.74-kuukaudesta, CPI-hinta toiselle 6-kuukaudelle, CPI plus 6 kolmannelle 1-kuukaudelle, CPI plus 6-nousut neljännelle 1-kuukaudelle.

Tavoite: Hymyilevä kasvot, makea kieli ja oikea-aikainen palvelu

Metropolitan pormestari Alinur Aktas, työntekijät uskovat, että oikeus saada maksua koskeva oikeus ymmärretään. Todettakoon, että pormestari Alinur Aktaş ilmaisi tyytyväisyytensä BURULAŞn, joka on yksi suurimmista pääkaupunkiseudun ja voimakkaimmista yrityksistä, ja Türk-İşin rautatyöntekijäliiton kanssa, kanssa, että ne uusivat sopimuksia työntekijöiden kanssa tehdyn keskinäisen sopimuksen puitteissa. Pormestari Aktaş kiitti liiton edustajia, jotka ovat toimineet rakentavasti sopimusprosessin aikana, ja BURULAn johtajia, jotka ovat tehneet ponnistelujaan ja ilmaisseet odotuksensa kuljetuksesta toimielimenä. Korostaen, että kaikkien kehitysmaiden suurin ongelma on kuljetus, pormestari Aktaş sanoi, ulaşım Transportation on yksi puhutuimmista asioista Bursa-alueella ja sen väestö on saavuttanut 3 miljoonan. Teemme yhteistyötä standardien nostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Tiedämme, että laadukkaan palvelun tarjoaminen hymyillen, maun kielellä ja ajoissa on yhtä tärkeää kuin muutkin. Haluamme edistää julkista liikennettä varmistamalla kansalaisten tyytyväisyyden. Haluamme myös, että alan työntekijät tarjoavat laadukkaita ja terveellisiä palveluja. Odotamme työntekijöitämme kiinnittämään erityistä huomiota, merkitystä ja huolellisuutta, jotta ihmiset saisivat enemmän julkista liikennettä. Voiko sopimus hyötyä työntekijöistämme, unionista ja organisaatiossamme. ”

Bursalis saa parempaa kuljetuspalvelua

Työ johtuu Turkin Railway Työväenliitolle seurakunnanjohtajasi Cemal Yamanin mediaa kulkiessaan vaikea prosessi Turkin väitti päinvastaista kiva sopimusta. Korostaen, että kuljetus on ihmisille välttämätöntä, Yaman sanoi, että he ovat allekirjoittaneet tähän mennessä 8-sopimuksen ja että ne ovat tehneet kaikki sopimukset tavalla, joka toivottaa unionin jäsenille. Istunnon jälkeen 6 Metropolitan Mayor Alinur Aktaş antoi heille haluamansa, Yaman sanoi, että hän uskoo, että Bursa kansa saa parempaa kuljetuspalvelua lähipäivinä. Yaman kiitti puheenjohtaja Alinur Aktaşia, BURULAŞin pääjohtaja Mehmet Kürşat Çaparia ja kaikkia muita työntekijöitä.

Puheenvuorojen jälkeen presidentti Aktaş ja Cemal Yaman allekirjoittivat työehtosopimuksen. Unionin taskukellon symboli oli presidentti Aktasin seremonian lopussa Cemal Yaman.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar