Vammaisten korttien päivittäminen

Perhe- ja sosiaaliministeriö aloitti vammaisten kansalaisten henkilötodistusten uusimisen. Tässä yhteydessä päivitetään vammaisten kansalaisten henkilökortit.


Sivasin kunta toteuttaa saman sovelluksen joukkoliikennekeskuksessa, päivitetyt vammaiset henkilötodistukset uudistavat kaupunkikortit raporttien avulla.

Sivasin kunnan liikennepalveluiden osasto, joka ottaa käyttöön useita uusia säännöksiä koskevia toimenpiteitä, antaa bussilla kirjallisia ja kuuluvia varoituksia, jotka estävät kansalaisia ​​uhreiksi.

Ministeriön uudet määräykset sisältävät henkilökorttien vaihdon, kun taas vammaisille kansalaisille tarjotaan mahdollisuus käyttää julkista liikennettä ilmaiseksi kaikissa maakunnissa. Vammaiset kansalaiset, jotka haluavat hyötyä palvelusta, pitäisi hakea korttiyhteyspisteeseen päivitetyillä henkilökorteilla ja päivitetyillä terveysraporteilla, jotka ovat peräisin maakunnan perhe- ja sosiaalipolitiikan osastolta.

Lisäksi, koska edellinen Vammaisten henkilötodistuskortti ei sisältänyt mitään viitteitä siitä, onko kortinhaltija vakavasti vammainen vai ei, korttia tarkistetaan niin, että se sisältää tiedot "vakavasta vammaisuudesta" sen varmistamiseksi, että vakavasti vammaiset ja heidän kumppaninsa voivat hyötyä tästä oikeudesta ilman ongelmia.

Vammaisten henkilökortin uudessa mallissa tehtiin joitain muutoksia turvaelementtien lisäämiseksi ja toiminnallisemman käytön takaamiseksi. Vastaavasti lause "Lisäoikeus liikenteessä on" lisättiin vakavasti vammaisten henkilöiden kortteihin, ja vastaava osa jätettiin tyhjäksi henkilöille, joilla ei ole vakavaa vammaa.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset