Liikenneturvallisuuskoulutus erityisopiskelijoille

Kocaelin Metropolitanin kunnassa toimiva Cemil Meriçin esteettömän elämän keskus tarjoaa koulutusta vammaisille opiskelijoille monilla alueilla. 69-opiskelijat saivat koulutusta keskuksessa, tällä kertaa annettiin Kocaelin maakunnan poliisilaitos Liikenneturvallisuuskoulutusta. Koulutuksen aikana esiteltiin liikennepoliisin tehtäviä, liikennemerkkejä ja muita liikennekysymyksiä koskevia esityksiä ja animaatioita.

LIIKENNE TURVALLISUUS
Koulutukseen osallistuneille 69-opiskelijoille kerrottiin risteyssäännöistä, turvallisista kulkuyhteyksistä ja jalankulkijakäytännöistä, joita käytetään kadun ylittämisessä. Koulutuksessa puhuttiin myös säännöistä ja kohteliaisuuskäytännöistä, kuten siitä, mitä matkan aikana tapahtui toisen henkilön kanssa, turvavöiden käyttöä, matkustajaa koskevia sääntöjä, ei häiritä kuljettajaa, ei puhua äänekkäästi ajoneuvossa.

CEMİL MERİÇ -KESKUS ILMOITETTUJEN ELÄMISEKSI
Cemil Meriçin esteettömän elämän keskus on suunniteltu yksilölliseen ja perhekeskeiseen kokonaisvaltaiseen sosiaaliseen tukeen, ja koulutusjakso on yksi vuosi, ja kursseja ja ohjelmia suunnitellaan hyväksyttävien opiskelijoiden työllistämiseksi. Opiskelijat otetaan talolta ja palataan kotiinsa koulutuksen jälkeen. Tuensaajana; 17-35-ikäryhmään kuuluvat henkilöt, joilla on lievä tai keskivaikea henkinen vamma, jotka ovat koulutettuja tai opettavaisia. Hallituksen esirekisteröinnin ja arvioinnin jälkeen soveltuvat hakijat joutuvat sopeutumisprosessiin.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.