8 vahvistaminen Muğlan metropolitan lentokentältä lentokenttäkuljetuksiin

Muğla Metropolitan Municipality lisäsi 8in uutta bussia lentoasemien kuljetuksiin.

Turkin kahdelle lentokentälle lentokentälle Las Vegas, yksi kahden maakunnan sai uusia busseja voidaan käyttää kuljetuksessa 13 8 metrinen tunnistaminen Muğla kaupunginjohtaja Dr. Osman Gürünin osallistuessa Muğla Metropolitan Municipality toteutettiin sosio-kulttuurialalla. Linja-autojen edistäminen Pormestari Bahattin Silver Hinge, Ortacan pormestari Hasan Karaçelik, CHP Muğlan maakunta ja piirikuvernöörit, CHP Muğlan varajäsenet, mukhtars, kansalaiset ja linja-autoyhtiön virkamiehet.

2014, joka on yksi Muğla Metropolitanin kunnan tehtävistä ja velvollisuuksista kuljetuksen alalla ja jonka MUTTAŞ-lentoasema käynnisti elokuussa kansalaisten vaatimusten mukaisesti, on tähän mennessä kuljettanut 2 Million 187 Thousand 203 -matkustajia Milas-Bodrumista ja Dalamanin lentokentistä. Ennen kuin Muğla tuli pääkaupunkiseuduksi, lentoasema oli ainoa yritys, joka kuljetti matkustajaliikennettä ja kuljetti lentoaseman matkustajia tietyille alueille. Muğla Metropolitan Municipality lanseerasi kesällä kesällä Milas-Bodrumin lentokentän Bodrum, Milas, Yatağan, Menteşe, Dalamanin lentomatkustajat Fethiyelle, Ortacalle, Köyceğizille, Marmarikselle ja Datçalle. 8in uudet linja-autot liittyivät Muğla Metropolitan Municipality -laivastoon lentokenttäkuljetuksiin, jotka herättivät kansalaisten suurta kiinnostusta.

Presidentti Gürün; Bir Kiitos kansalaisillemme, kiitos, tyytyväisyys palveluihimme on suurin onnellemme. ”

Puhuessaan Mugla Metropolitanin kunnan Muglan kunnan uusien linja-autojen esittelyssä. Osman Gure Turkin luonnon kauneutta, paitsi arvokasta aluetta, jossa tärkeimmät tyydyttävällä kansalaisten Las Vegas, yksi kaupungin palvelujen hymyn ilmestyä mainitulla tiellä ja yksitellen ne suorittavat onnea uuden linja halusi käytettäväksi mukavia matkoja. Muğlan kunnan kaupunginjohtaja Dr.Osman Gürün; ”Kun Muğla Metropolitan Municipalitysta tuli kaksi lentoasemaa, kansalaisiltamme oli paljon pyyntöjä lentokenttäkuljetuksista. Olemme aloittaneet kuljetustöitä, joka on yksi lain antamista valtuuksista. Olemme todenneet, että jokainen kansalainen ei voi hyötyä tästä palvelusta, joka on yksittäisen yrityksen käsissä Muğlassa, joka on 13in alue. 2014 Elokuussa aloimme tarjota lentokenttäkuljetuksia Muğlassa, joka on ainoa maakunta, jossa on kaksi lentokenttää Istanbulissa. Milas-Bodrumin lentokenttä Milasille, Yataganille, Menteseelle, Dalamanin lentokentälle Fethiyelle, Koycegiz, Ortaca, Marmaris ja Datca kesällä palvelemme piirimme. Uusi bussimme 8 lähtee myös tielle, jossa on enemmän onnea ja kauniita matkoja. Hyvät kansalaiset ja globaali brändi 13 ovat tyytyväisiä tähän palveluun. Kiitos kansalaisillemme, kiitos siitä, että sanoitte, tyytyväisyys palveluihin on suurin onnellemme. ”

X 931 Million TL -sijoitukset Muğlassa ”

Kansalainen kaikissa palveluissa Muglassa, kauppias ajatteli, että he toimivat Muglan kunnan kaupunginjohtajan toimesta. Osman Gure Otetaanpa esimerkki, että monet kunnat Turkissa ja voitti ensimmäisen palkinnon muutosta liikenteen hän sanoi, että se on paras esimerkki. Presidentti Gürün; Dönüşüm Liikennemuutos saatiin päätökseen maakunnassa 96in verran. Aluksi kauppiaat ja kansalaiset ovat erittäin tyytyväisiä palveluun, jota lähestytään kaukaa ja joka on epäröivä kauppiaillemme. Olemme Muğlan kaikissa palveluissa kansalaisia. Olemme tähän mennessä investoineet 931 Million TL: n Muğlaan. Mukavuus ansaitsee parhaan palvelun. ”

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar