Vallankumous kuten vallankumous Izmirin julkisen liikenteen järjestelmässä

Vihdoinkin on annettu laki, joka antaa julkisilla liikennevälineillä toimiville ammattiliitoille ja osuuskunnille mahdollisuuden toimia pääkaupunkiseudun katon alla ja sen perusteilla. Presidentti Aziz Kocaoğlu jatkoi ponnistelujaan asiaan liittyvään lakiin lisäyksiä. Uuden järjestelyn ansiosta ”resurssien tuhlaaminen yüzündenin vuoksi, joka johtuu ykkös- ja osuuskuntaautojen samanaikaisesta käytöstä kunnan linja-autoilla keskustan ulkopuolella sijaitsevilla alueilla, estetään. Pormestari Kocaoglu sanoi, että uusi järjestelmä kannattaa sekä julkisia kuljettajia että kansalaisia, jotka työskentelevät yhtenäisyyden ja yhteistyön alla.

Izmir Metropolitan kunnanjohtaja pormestari Aziz Kocaoglu on työskennellyt sen parissa pitkään, ja viimeksi hän lähetti kirjeen 538: n ministerineuvoston jäsenille "kuljetusosuuskunnan ja liittojen sisällyttämistä kuntien joukkoliikennejärjestelmään" ehdotuksen hyväksyi myös Ankara. Joidenkin lakien muuttamista koskeva laki yayınlan julkaistiin virallisessa lehdessä. Pääkaupunkiseudun kuntalain nro 14 artikkeli. Artikkelissa tehtiin joitain lisäyksiä presidentti Kocaoglun ehdotuksen mukaisesti.

Lakiin lisättiin seuraavat virkkeet:
Ilgili Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen linjoista; päättää linjojen julkisen liikenteen palveluista, jotka määritetään määritettäessä etäisyyden päässä keskustasta, väestöstä ja linjaa käyttävien käyttäjien määrästä. "

”Suurkaupunkikunnat voivat päättää tarjota julkisen liikenteen linjoja paikoissa, joista pääkaupunkiseudun kunnanvaltuusto ja kyseiselle alueelle perustetut kuljetusliitot tai osuuskunnat ovat päättäneet ensimmäisen kappaleen toisessa virkkeessä esitettyjen perusteiden perusteella (p). Tulotukimaksuja voidaan suorittaa liikenneliitoille tai osuuskunnille niille, jotka saavat ilmaisia ​​tai alennettuja etuja kuntien budjeteista tai julkisen liikenteen palveluista. "

Hän selitti ongelman ja lääkkeen yhdessä
Kulunut maaliskuussa suuri kansankokous Turkin kaikkien kansanedustajien alaisuudessa lähettämällä kirjeitä Izmir Metropolitan kunta kaupunginjohtaja Aziz Kocaoglu, joukot harjoittavat julkisen liikenteen piirit keskustan ulkopuolelle ja osuuskunnat kokenut koska rinnakkaisia ​​tutkimuksia "resurssien tuhlausta" huomiota herättänyt kaava "Co-kaksipyöräisiä ajoneuvoja, joissa mahdollisimman tehokkaasti kuljetusten Haluamme integroitua järjestelmäämme ja toteuttaa julkisen liikenteen 11-keskusalueen ulkopuolella kokonaan niiden kautta ”.

Pormestari Kocaoğlu totesi kirjeessään, että on mahdotonta sisällyttää liikenneosuuskuntia ja ammattiliittoja, joita kutsutaan ”oikeushenkilöiksi, jotka eivät kuulu kunnan julkisen liikenteen järjestelmään, bugünkü. Sitten meidän on tuotettava parannuskeino”.
Aziz Kocaoglu, joka ehdotti myös ratkaisua tähän kysymykseen, totesi, että suurin este integraation edessä poistuu, jos lisätään kunnallisesta talousarviosta ödeme-kirjeessä. Yhtymään kuuluvat ajoneuvot ja osuuskunnat samoilla reiteillä poistetaan. rinnakkainen "työ ja resurssien tuhlaaminen vältetään".

Se tulee olemaan roolimalli Turkki
Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Aziz Kocaoglu, joka kiitti kaikkia ehdotuksen laillistamiseen osallistuneita varajäseniä ja ministereitä, kiitti myös parlamentin budjetti- ja suunnitelmavaliokunnan puheenjohtajaa ja jäseniä. Pormestari Kocaoğlu sanoi, altında sellaisten suurkaupunkiliittojen ja osuuskuntien alaisuudessa, jotka ovat kuljettaneet kriteerejämme jo vuosia julkista liikennettä; Haluamme luoda järjestelmän, jossa heidän töitään ei häiritä, ja he työskentelevät kurinalaisemmin ja säännöllisemmin ja tuovat uuden hengen maamme kuljetusjärjestelmään. Vaadimme, että jokainen kunta määrittelee ja hallinnoi autotallit, reitit, lähtöajat ja maksut henkilökohtaisesti ja että kansalaiset matkustavat turvallisemmin ja mukavammin kunnan asettamien sääntöjen mukaisesti, ajoneuvon iästä ja laadusta kuljettajan vaatteisiin ja koulutukseen saakka. Tämä oli tien avaaminen tälle järjestelmälle, jota kunta valvoi jälleen. Tältä osin saatiin oikeudellista tukea. Nyt on aika harjoitella. Suunnitelmien heijastaa mitä voimme piki menestyksekkäästi esimerkiksi Turkki, olemme saavuttaneet mallia ", hän sanoi.

Pormestari Kocaoglu sanoi, että uusi järjestelmä tukee sekä joukkoliikennettä että kansalaisia, jotka työskentelevät yhtenäisyyden ja yhteistyön alla. "Yhtenäisyyden ja osuuskuntien säilyttäminen isäisästä julkiseen liikenteeseen suojelemalla kauppiaita on meille ensisijainen tavoite.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar