8 Smart Junction 2 Kozanissa avataan kesäkuussa

Adana Metropolitan Municipality kaupunginjohtaja Hüseyin Sözlü avaa Kozan-risteyksen kesäkuussa 2, joka on yksi Kozanin toteuttamista hankkeista autojen ja jalankulkijoiden liikenteen helpottamiseksi. Presidentti Oral, Kozanin vapautuminen vihollisen miehityksestä 98. 8 antaa iftar-illallisen sen kansalaisille XNUMXin älykäs risteys, ja kuuluisa taiteilija Turgay Başyayla esiintyy ilmaisessa julkisessa konsertissa.

8 PÄÄLLÄ KULJETUKSEN LIIKEVAIHTO

Kozan Junction 4in alueelle suunnitellun uuden Kozanin valtion sairaalan 9 tuhatta neliömetriä kohden sijaitsevat Adana Metropolitan Municipality, Tufan Pasha, Karacaoğlan ja Türkeli -alueet suorittivat kuukausityön. 8-haarautuneella risteyksellä, 4-kaistateellä, koristealueilla ja virkistysjärjestelyillä, 130 otettiin käyttöön tuhannen asukkaan alueelle. Durak-katu, Feke-katu, Ağlıboğaz-katu, Palmiye-katu, Fehmi Özel Türkay -katu, Saimbeyli-katu, Turgut Özal Boulevard ja Zebüyde Hanim Street yhdistävät Kozan Junctionia, ajoneuvo- ja jalankulkuliikennettä.

DOUBLE JOY KOZANIN PÄIVÄPÄIVÄ

Presidentti Hüseyin Sözlü, Kozan, joka jätti merkin Kozan Junctionin avautumisen historiaan, joka tuli jättiläispalveluihin 2 kesäkuu Kozanin 98 vihollisen miehityksen vapauttaminen. Se päätti tehdä vuosipäivää. Presidentti Hüseyin Sözlü tapaa Kozanin ylpeyden päivänä pidettävässä upeassa seremoniassa tuhansien kansalaisten tapaamisen iftar-illallisella risteyksessä, jota pidetään myös uudena kaupungin aukiona. Älykäs risteys 8-aseiden avaustilaisuuden jälkeen kuuluisa taiteilija Turgay Başyayla esittelee suosikkikappaleitaan ilmaisella julkisella konsertilla.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar