Väite, että Yavuz Sultan Selimin silta myydään kiinalaisille

Väitetään, että Astaldi SpA ja IC Yatırım Holding A.Ş: n yhteisyritys tapasivat sijoittajia, myös kiinalaisia ​​yrityksiä, Yavuz Sultan Selimin sillan osakkeiden myynnistä.

Business HT Bloomberg Newsin uutisten mukaan Astaldi SpA ja IC Yatırım Holding A.Ş: n yhteisyritys keskustelee sijoittajien kanssa, mukaan lukien kiinalaiset yhtiöt, Yavuz Sultan Selimin sillan osakkeiden myynnistä.

Astaldi, joka omistaa 20-prosenttiosuuden yhteisyrityksestä, aikoo myydä kaikki osakkeet neljän henkilön läheltä. IC İçtaş, IC Yatırımin yksikkö, myy 80-osakkeestaan ​​Astaldille vastaavan määrän.

IC Investment Holding ja Astaldi eivät kommentoineet.

Erään lähteen mukaan Astaldi on aiemmin myynyt osan osakkeistaan ​​IC İçtaşille; 36: sta 20: iin. Todettiin, että laitokset valtuuttivat Morgan Stanleyn ja Citigroupin välittämään tämän tapahtuman viime vuonna.

Molemmat lähteet sanoivat, että yhteisyritys neuvottelee myös Kiinan teollisuus- ja liikepankin (ICBC) kanssa 2022-miljardin vuoden lainan, joka jälleenrahoittaa 2,3-miljardin dollarin lainan 8-termillä. Lainapakettiin voivat osallistua myös muut rahoituslaitokset kiinalaisten velkojien lisäksi. ICBC: n tiedottaja ei kommentoinut asiaa Bloombergille.

Virallinen nimi IC İçtaş Astaldi 3. Bosphorus Bridge Investment and Management Inc. yhteisyrityksessä 2012 oli voittanut oikeuden käyttää siltaa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar