TCDD Taşımacılık AŞ: n ja Anadolun yliopiston rautateiden laatutaso

36in rautatiejärjestelmien ammatillisten pätevyys- ja koulutusohjelmien kehittämishankkeen avajaiskokous, joka toteutetaan 9-kuukauden aikana, toteutettiin yhteistyössä Anadolu-yliopiston ja Euroopan komission, Euroopan unionin ministeriön, EU: n koulutus- ja nuoriso-ohjelmakeskuksen kanssa. Luotu rektoraatin alle.

TCDD Transportation Inc: n varapuheenjohtaja Çetin Altun, Anadolu-yliopiston rehtori. Tohtori Prof. Dr. Naci Gündoğan, liikenneoppilaitoksen johtaja, AU Tohtori Ö. Mete Koçkar, sekä vararehtorit ja monet tutkijat, opiskelijat ja lehdistön jäsenet osallistuivat.

TCDD Transportation Inc: n varatoimitusjohtaja Çetin Altun totesi kokouksessaan pitämässään puheessa, että Anadolu-yliopisto on kouluttanut huomattavan määrän koulutettuja ja varustettuja henkilöresursseja rautatiealalle ja kiitti Anadolu-yliopiston luennoitsijoita, jotka ovat osallistuneet rautatieliikenteen palveluksessa olevien ihmisten koulutukseen.

Alan viimeisimmän 15-vuoden aikana tehdyn 62 miljardin TL-investoinnin seurauksena Altun totesi, että nopeita ja nopeita rautatiehankkeita, nykyisen järjestelmän uudistamista ja nykyaikaistamista, kehittyneen ja kansallisen rautatieliikenteen kehitystä sekä rautatieliikenteen vapauttamista tehtiin ja että on tullut yksi dynaamisista aloista.

Altun, joka on antanut tietoa TCDD Taşımacılık AŞ: n toiminnasta ja siitä päivästä lähtien, kun se on perustettu, korostaa, että yhtiömme hoitaa koulutusohjelmansa uudella johdon lähestymistavalla ja uudella näkökulmalla ja pitää tärkeänä jatkokoulutusohjelmia, jotta voimme tarjota inhimillisiä voimavaroja kehittyvän ja muuttuvan sektorin tarpeisiin. hän piirsi.

Hän totesi, että TCDD Taşımacılık AŞ on kouluttanut työntekijöitään jatkuvan koulutuksen ja koulutuksen tukemisen puolesta ja tarjonnut harjoittelupaikkoja keskiasteen koulutuksen opiskelijoille peruskoulutukseen.

Altun korosti, että Anadolu-yliopiston koordinoimalla yhteistyössä Saksan, Englannin ja Italian kanssa laadittu koulutushanke edistää merkittävästi rautatiesektorin tarvitsemia henkilöstöresursseja. Hän päätti puheensa kiittämällä kaikkia osapuolia, jotka olivat projektin kumppaneita ja jotka antoivat paljon työtä ja tukea.

Puhuminen kokouksessa, Anadolu-yliopiston rehtori. Tohtori Naci Gündoğan ilmoitti, että 36-kuukausikoulutusohjelman jälkeen ammatillisessa liikekoulussa avataan matkustajaliikennejärjestelmää käsittelevä osasto.

Gündoğan totesi, että teknisen henkilöstön lisäksi huoltohenkilöstö on erittäin tärkeä rautatiejärjestelmän alalla. lipunmyyntipalvelusta liikenneturvallisuuspalveluun, konsultointipalveluista kahvilapalveluihin, he kouluttavat osaavia ja päteviä ihmisiä monilla palvelualoilla ja täyttävät suuria eroja alalla ja johtavat tietä rautatiesektorille EU-standardeissa maassamme.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 24

Tarjouskilpailuilmoitus: Horisontaalinen elinlinja ostetaan (TUDEMSAS)

Syyskuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Hissin sähkömekaaniset työt

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Liukuportaat ja hissi Nazillin jalankulkijoiden alikulkupisteeseen

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Riippumaton tarkastuslaitos hankitaan

Lokakuu 1 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
lokakuu 01

Hankintailmoitus: Olemassa olevien IS: ien korvaaminen Velimese Kapikule -johtojohdossa

Lokakuu 1 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.