Bike-sovellus aloitettiin Malatyan terveelle kuljetukselle

Yksi suurimmista ongelmista kaupungeissa, erityisesti metrossa, Malatyan Metropolitan Municipality toteuttaa ympäristöä ja terveellistä liikennejärjestelmää. Turgut Özalin luontopuistossa viime vuonna käynnistetty Smart Bike Sharing System (MABIS) tarjotaan myös kuljetustarkoituksiin kaupungin sisällä. Pyöräasemat perustettiin 5-alueelle, joka teki pyörätietä kaupungin keskustassa.

Metropolitan Municipality, Smart Bike Sharing System, viime vuonna palveli Orduzun luonnonpuistossa. Järjestelmä perustettiin tänä vuonna yli 5-paikan ympäri kaupunkia. 6 132-pyörän kohdalla on helpompi käyttää nyt.

Seurataan 7 / 24-kameroilla

Älykäs pysäköintilaite asennetaan 6-pisteeseen järjestelmään. Polkupyöriä voi vuokrata luottokortilla tai kaupunkikuljetuskortilla 7 / 24-kameroilla seurattavissa yksiköissä. Tietokonepohjaista lukitusjärjestelmää voidaan käyttää poistamalla kortti ihailtavasta kortista.

Järjestelmän ensimmäiset 30-minuutit ovat ilmaisia; 1 veloitetaan 1, 2 2, 3 4 3 ja 4 XNUMX XNUMX joka tunti XNUMX.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar