Euroopan paras avaruuspohjainen koulutuskeskus GUHEMin 50% on valmis

by BCCI 'Gokmen Project' rakenteilla aloitettiin Turkin ensimmäinen avaruudessa-aiheisen keskus ilmailuteollisuuden koulutuskeskus Gokmen 'puolet rakennus valmistui. Tiede-, teollisuus- ja teknologiaministeriö tarjoaa 80 miljoonaa puntaa, ja kun GUHEM on valmis, se on maailman ensimmäinen 5 ja Euroopan paras teemakeskus.

BCCI edelläkävijä tieteen, teollisuuden ja teknologian ministeriö, Turkki tiede- ja teknologiaministeriön neuvoston Turkin (TUBITAK) ja Bursa Metropolitan kunta tukee 13 tuhatta neliömetriä tilaa minun GUHE meneillään rakentaminen, kiinnostus uuden sukupolven ilmailu- ja lentoliikenteen sekä lisätä tietoisuutta.

80 MILLION SUPPORT

Tiede-, teollisuus- ja teknologiaministeriö tukee 80 miljoonan kilon tukea keskukselle, jossa ilmailu ja ilmailuun liittyvät laitteet ja näyttelyt järjestetään. Olen GUHE, Bursa Science and Technology Center 200 miljoonaa puntaa budjetin ja tulevaisuuden Turkin tärkein keskeinen asema ilmailu kenttä on modernia arkkitehtuuria.

TÄYTYY TÄMÄN VUODEN LOPULLA

Noin xnumx'n interaktiivinen laite ilmailualan oppimiskeskus, tilaa innovaatio työpaja käydään aerodium guhem erilaisia ​​sovelluksia kuten nykyaikaiset lentokonesimulaattorit tulee sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. "Space kiinteä nimeltään" toisen kerroksen ilmakehän ilmiöistä, aurinkokunta, planeetat ja galaksit tarjotaan tietoa. Keskuksessa tehdään viimeinen säätiö annetun seremonia on määrä valmistua elokuun loppuun mennessä.

Joulukuussa varapääministeri Hakan Çavuşoğlu ja tiede-, teollisuus- ja teknologiaministeri Faruk Özlü vierailivat GUHEMissa ja saivat tietoa töistä.

BURSA 'STRATEGINEN' ON kasvava

BCCI puheenjohtaja Ibrahim Burkay, maailman suurin talous, että tilaa ja ilmailun tullut tärkeä asia, sanoi Turkin Gokturk satelliitti, rynnäkköhelikopterit, sanoi olla sananvaltaa strategisilla aloilla, joilla kansallisia hankkeita, kuten Hürkuş. BTSO, autoteollisuus, koneet, tekstiilialan yritykset, erityisesti monilla osa-alueilla ilmailu- ja puolustusalan alalla, ovat toteuttaneet merkittäviä hankkeita, jotka osoittavat Burkay, ler maamme ja Bursa-alueen strategisilla aloilla tulevaisuudessa lisäävämme painoamme. Yrityksemme ovat nyt ryhtyneet merkittäviin toimiin kohti uusia strategisia aloja. Bursa-yhtiömme 2013: n vienti ilmailu- ja puolustusalalla oli noin 4.8 miljoonaa dollaria. Tämä kasvu jatkui 2017issa. Viime vuoden lopulla alan vienti kasvoi miljoonaan dollariin. Yrityksemme osallistuvat nyt kansallisiin hankkeisiin klusteroinnin ja Ur-Gein toimintojen myötä

NUORISEN TIETOJEN NÄKYMÄT

BTSO: n presidentti Burkay, peruskoulun ja keskiasteen koulutuksen taso, nuoriso lisää tietoisuutta avaruudesta ja ilmailusta, hän sanoi. Keskustassa Burkay totesi, että siellä järjestetään työpajoja ja laitteita, jotka houkuttelevat lasten ja näyttelyalueiden kiinnostusta. I Meidän pitäisi luoda maassamme enemmän tietoisuutta avaruudesta ja ilmailusta maassamme, joka on nyt paikallisen satelliitin tuotannossa. Elokuussa 2017, johon osallistui varapääministeri Fikri Işık, perustimme GUHEMin. Puolet keskuksen rakentamisesta on valmistunut. Pyrimme avaamaan GUHEMin marraskuussa. Kun GUHEM on valmis, se on Euroopan paras keskus

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.