Ei kuljetusmaksuja 2018issa Malatya

Malatya Metropolitan pormestari Ahmet Cakir, joka antaa kansalaisille enemmän 2in evankeliumia, 2018 vedessä ja julkisen liikenteen maksut eivät nouse, hän sanoi.

Mitä tulee verkoston uusimiseen ja varastoihin Malatya-alueella, mukaan lukien vesiin liittyvät investoinnit ja vesirakentaminen huolimatta valtavista investoinneista, joilla päätettiin nostaa vettä ja kuljettaa presidentti Cakiria, pääkaupunkiseudun kansalaisia ​​pakottamaan kansalaisten elämä lopettamaan mainitut mahdollisuudet.

305 MILJOONIN INVESTOINNIT INFRASTRUKTUURIIN

Pormestari Çakır totesi tekevänsä 305: n 1575 km: n koko infrastruktuuripalvelun, mukaan lukien 668 km juomaveden ja 2 km: n jätevesi- ja myrskyveden, tekemällä TL 433 miljoonan infrastruktuuriin investoinnin suurkaupunkiprosessiin. hän totesi, että jatkuva.

Presidentti Cakir totesi, että ne ovat xnumx.s Turkin laittoman vesihäviöiden 1 km: n vesiverkko skannattiin ja järjestelmään lisättiin 680-tuhatta ihmistä päivässä, mikä vastaa 210-litraan vettä päivittäin.

EI VESIAIKA

Kaikista näistä investoinneista ja ohjelmista huolimatta 30 on yksi 5-kaupungin suosituimmista kaupungeista, jossa Malatya on halvin vesi, jota presidentti Cakir käyttää; 13 muistutti, että he eivät olleet nostaneet vettä kuukausien ajan ja antoivat hyvän uutisen, että he eivät nosta vettä 2018issa.

EI KYLLÄ AIKA YHTEISÖN KULJETUKSESSA

Pormestari Çakır antoi hyviä uutisia linja-autolipuista.

2017issa vain dieselöljyn hinnat nousivat keskimäärin 10-vaelluksella; inflaatioero on myös 12% Cakir, viimeisin elokuu / 2017'da 7-8 -liikennemaksu määriteltiin 2018-vuodella, he päättivät olla nostamatta joukkoliikennemaksuja.

ALENNUSKORTTIJEN PERUUTTAMINEN

Presidentti Çakır; Eläkkeellä olevien, opettajien ja imamien diskontattujen korttien peruuttaminen on myös oikeudellinen velvoite, hän sanoi:

4736-numero numeroitu 1. Artiklassa todetaan selvästi, kuka alennetaan tai veloitetaan kuntien tai niiden tytäryhtiöiden käyttämiin julkisiin liikennevälineisiin. Verotarkastajat ovat siirtäneet eläkkeelle siirtyneille, opettajille ja imameille alle 65-ikäisiä alennuskortteja, jotka paikalliset tuomioistuimet ovat siirtäneet tuomioistuimeen, ja paikallinen tuomioistuin päättää, että ei ole mahdollista antaa alennuskortteja eläkkeelle jääneille, opettajille ja imaameille, jotka ovat alle 65-ikäisiä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar