Başkentray Line laskee avaamispäiviä

Ankarassa 11in heinäkuun 2016-työ alkoi päivittää Sincanista Kayaşiin kulkevat esikaupunkijunat metroihin. TCDD: n pääjohtaja, Orhal Birdal, liikenne-, meriliikenne- ja viestintäministeriön apulaissihteeri İsa Apaydın Hän esitti huomautuksia Başkentray-hankkeesta, jonka Ankaraans odotti suurella jännityksellä.

Sincan-Kayaş, joka toimii 5issa joka minuutti, täyttää Baskentray-projektiryhmien palvelut päivällä ja yöllä mahdollisimman pian palvelemaan esikaupunkijunia palvelemaan Ankaran kansaa. Liikenne, meri- ja viestintäministeriön esittelystä apulaisosastopäällikön Orhal Birdal Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) pääjohtaja İsa Apaydın Kayaş-Ankara-Sincanin pääkaupunkivuoden, Capital Park -hankkeen välillä tutkittiin.

Başkentray-projektilinjan asemat sopivat vammaisten kansalaisten käyttöön, mutta esimerkiksi Sincanin, Laleen, Etimesgutin, Hippodromin, Yenişehirin, Mamakin ja Kayaşin asemille voidaan rakentaa helposti ruokaa, kirjoja ja sanomalehtiä. Hankkeen puitteissa YHT West Transfer Station rakennetaan Etimesgutin piirikunnalle. Başkentray palvelee 200 tuhatta matkustajaa päivässä.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar