TCDD Transportationin uusi yhteistyö

TCDD Transport, Azerbaidzanin rautatiet ja itävaltalainen rautatieyhtiö allekirjoittivat kolmikantapöytäkirjan.

Sopimus allekirjoitettiin Azerbaidžanin pääkaupungissa Bakuissa.

Azerbaijan Railways (ADY): n järjestämässä kolmikantakokouksessa TCDD Taşımacılık A.Ş. Valtuuskunnat vetävät toimitusjohtaja Veysi Kurt ja Rail Cargon hallituksen jäsen Erig Regter.

Azerbaidžanin rautateiden presidentti Cavid Kurbanov kertoi ilmoittaneensa osapuolille Azerbaidžanin kuljetus- ja kuljetuspotentiaalista lokakuussa avatun Kaspian-alueen kansainvälisen kuljetuskäytävän kanssa avatun Baku-Tbilisi-Kars (BTK) -rautatien alueella ja keskustelleen yhteistyön kehittämisestä.

Kokouksen jälkeen saatiin tietää, että TCDD Transportationin, Azerbaidžanin rautateiden ja Rail Cargon päälliköiden allekirjoittamassa yhteisymmärryspöytäkirjassa kehitettiin kilpailukykyisen, laadukkaan ja nopeaa rautatieverkostoa Euroopassa, Keski-Aasiassa ja Kiinassa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.