TCDD: n kuljetus BTK: lle sekä Itävallan ja Azerbaidžanin rautatieyhteistyölle

TCDD Transportation Inc. Pääjohtaja Veysi Kurt vieraili 11-13 2017: ssa joulukuussa, jolloin hän vieraili Bakuissa Azerbaidžanissa. Vierailun puitteissa TCDD Taşımacılık A.Ş. allekirjoitti Itävallan rautateiden (RAIL Cargo) ja Azerbaidžanin rautateiden (ADY) välisen yhteisymmärryspöytäkirjan.

TCDD Taşımacılık A.Ş. tekee yhteisymmärryspöytäkirjan, jonka tavoitteena on lisätä Euroopan, Kaukasian ja Aasian maiden välistä rautatiekuljetusta. Pääjohtaja Veysi Kurt, Rail Cargon toimitusjohtaja Eric Reghter, ADY: n varapuheenjohtaja Iqbal Huseynov allekirjoitti.

Hän osallistui allekirjoitustilaisuuteen tarkkailijana ADY: n presidentille ja Azerbaidžanin rautatie-ministerille Cavid Gurbanoville.

TCDD Taşımacılık A.Ş. Pääjohtaja Veysi Kurt; 30 on nopein, lyhyin, turvallisin ja sopivin demiryolu Keskikorjaus uygun Lontoosta Pekingiin Baku-Tbilisi Karsin rautatielinjalla, joka avattiin lokakuussa 2017.Kaksi mannerta ovat Kiina-Keski-Aasia ja Eurooppa. totesi, että BTK on kaikkein houkuttelevin reitti kuljetusmahdollisuuksien kannalta.

Hän korosti, että ICTA: n kuljetuskustannukset laskevat merkittävästi ja lisätään: Nämä vaiheet jatkuvat. Koska BTK, kuten korostan, on paras valinta sekä Euroopan että Lähi-idän maille ja päinvastoin. 3 miljoonaa tonnia ensimmäisessä vaiheessa kuljetettua tavaraa kasvaa 6.5 miljoonaan keskipitkällä aikavälillä ja 17 miljoonaan tonniin tulevana aikana. Kuten TCDD Transportation Inc., ryhdymme edelleen toimiin yhteistyön parantamiseksi kaikkien kotimaisten ja ulkomaisten sidosryhmiemme kanssa uudesta johtamisesta ja näkökulmasta, joka tarvitaan siirtymisestä kuljetuksesta logistiikkaan. BTK on hanke, joka luo suuren synergian, joka avaa kaikkien rautateiden horisontin sekä maassamme että alueella.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.