Osmaniye Düziçi allekirjoitti sopimuksen Düldül-vuoren köysiradan projektista (erityiskertomus)

Osmaniye duzici duldul dagi -sopimus allekirjoitettiin sopimukselle erityisiä uutisia
Osmaniye duzici duldul dagi -sopimus allekirjoitettiin sopimukselle erityisiä uutisia

Osmaniyen Düziçin rajojen sisäpuolelle Düldül-vuorelle rakennettavasta jättiläislaitoksesta allekirjoitettiin allekirjoitukset. Rakennustyöt aloitetaan lähiviikkoina Bartholet AG: n - Grand Yapı Teleferik -yrityskumppanuuden allekirjoittaman sopimuksen jälkeen, joka tarjosi parhaan tarjouksen huutokauppamenetelmän mukaisesti järjestetyssä tarjouskilpailussa. 58.150.000 XNUMX XNUMX TL: n hankkeen puitteissa tämä laitos on yksi alueen suosikkipaikoista, ja köysirata rakennetaan Düldül-vuoren huipulle, virkistysalueelle ja suunnitellulle hiihtokeskukselle.Turkin Barholet-yhtiö, jonka ilmoitti pääjohtaja Ahmet. Voisiko se tehdä: Hiihtohisseille, Düziçille suunnitellulle promenadille ja tehdylle hiihto tulee olemaan erittäin tärkeä vetovoima. Laitos, jossa voi käydä noin 5 tuhatta ihmistä päivässä, myötävaikuttaa Osmaniyen talouteen.Sveitsiläinen Barholet-yritys, joka tuo mukanaan uudet työovet ja tarjoaa erittäin erikoisen suunnitelman projektille, josta tulee tehdas ilman savupiippua, työskentelee aktiivisesti melkein kaikissa maailman maissa vastaavien projektien kanssa. Ilgaz Turkissa aiemmin ja totesi, että Vadinstanbul Ahmed Erbil -projektien menestys kertoi jakavansa yksityiskohtia projektista pian. Projekti valmistuu ja otetaan käyttöön 1,5–2 vuoden kuluttua.

Mitä hanke kattaa?

Osmaniyen Düziçin kunnan toteuttamaan hankkeeseen, jonka varat on jaettu, rakennetaan köysirata ja kävelykatu ensimmäisessä vaiheessa Düldül-vuorelle Amanoslariin. Suuri investointi, joka tehdään rakentamisen, käytön ja siirtämisen mallilla 29 vuoden ajan, muutetaan hiihtokeskukseksi köysiradalla, joka asennetaan piirin keskustasta vuoren huipulle, joka on 2 tuhatta metriä korkea! Jättimäisissä mökeissä, joihin mahtuu noin 200 ihmistä, järjestelmä on noin 90 kilometriä pitkä ja yli 5,4 ihmistä pääsee huipulle tunnissa.

Düziçi kaupunginjohtaja Ökkeş Namlı sanoi, että he perustaisivat huippukokouksen kävelykadun. Namlı sanoi, että tällä alueella on ravintoloita, kahviloita ja viihdepaikkoja, ja hän kertoi myös, että he aikovat avata boutique-hotellin, jossa on 6-ihmisiä tuhannen neliömetrin alueelle rakennetun kävelykadun sijasta.

 

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar