Osmaniye Düziçi allekirjoitti sopimuksen Düldül-vuoren köysiradan projektista (erityiskertomus)

Osmaniye duzici duldul dagi -sopimus allekirjoitettiin sopimukselle erityisiä uutisia
Osmaniye duzici duldul dagi -sopimus allekirjoitettiin sopimukselle erityisiä uutisia

Allekirjoituksia allekirjoitettiin Duldul-vuorelle, joka sijaitsee Osmaniyen Duzici-vuorella. Bartholet AG: n - Grand Yapı Teleferikin yhteisyrityksen allekirjoittaman sopimuksen mukaisesti, joka on paras huutokaupan tarjous, rakennustyöt alkavat lähiviikkoina. 58.150.000 TL -hankkeen puitteissa tämä laitos on yksi alueen suosituimmista paikoista köysiradalla, kävelykadulla ja suunnitellulla hiihtokeskuksella Düldül-vuoren huippukokoukseen.

Barholet yhtiö ilmoitti Turkin General Manager Ahmet Couldnt: Asiat hiihtohissit, virkistysalueiden ja Düziçi suunnitellun hiihtokeskuksissa on erittäin tärkeä keskustan vetovoima. Laitos, johon voi tutustua noin 5 tuhatta ihmistä päivässä, edistää Osmaniyen taloutta, ja Sveitsin Barholetin yritys, joka tuo uusia työllistysovia ja tarjoaa hyvin erikoisen suunnittelun projektille, joka on savupiippu tehdas, toimii aktiivisesti lähes kaikissa maailman maissa samankaltaisilla hankkeilla. Ilgaz Turkissa ennen ja todetaan, että menestystä hankkeissa Vadinstanbul Ahmed Erbilissä, sanoivat jakavat tietoja hankkeesta pian. Hanke 1,5-2 valmistuu ja avataan huoltoon vuoden aikana.

Mitä hanke kattaa?

Hankkeen toteuttaa Osmaniyen Düziçin kunta ja hanke toteutetaan Amanoslarin Düldül-vuoren ensimmäisessä vaiheessa. Alue muuttuu hiihtokeskukseksi, jossa on köysirata, joka asennetaan 29 tuhatta 2-metriä 200-tuhannen 90-mittarin huippukokoukseen. Suuri hytti, johon mahtuu noin 5,4-ihmisiä, on noin 400 kilometriä pitkä ja yli XNUMX-ihmisiä voidaan kuljettaa huippukokoukseen tunnin kuluessa.

Düziçi kaupunginjohtaja Ökkeş Namlı sanoi, että he perustaisivat huippukokouksen kävelykadun. Namlı sanoi, että tällä alueella on ravintoloita, kahviloita ja viihdepaikkoja, ja hän kertoi myös, että he aikovat avata boutique-hotellin, jossa on 6-ihmisiä tuhannen neliömetrin alueelle rakennetun kävelykadun sijasta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar