Huipputason tehtävä Shellissä

Shell & Turcasin vähittäiskaupan ja myynnin johtaja Burçin Toktamış nimitettiin maailmanlaajuiseksi markkinointijohtajaksi, joka vastaa kaikista Shell Commercial Fleet Business -liiketoiminta-alueista ja myyntikanavista.

Burçin Toktamış nimitettiin Shellin, maailman johtavien kansainvälisten energiayhtiöiden, kaupallisen laivaston alan globaaliksi markkinointijohtajaksi. Burçin Toktamışin pitkäaikainen ura Shellissä on jatkunut jo vuosia.

Toktamışilla, joka aloitti uransa energiasektorilla Shellin kanssa heti yliopiston tutkinnon jälkeen, on yli 23-kokemus yhtiöstä. Tänä aikana 9 on ollut Shell & Turcasin johtoryhmässä viime vuonna sekä tuotannon suunnittelun, toimitusketjun, myynnin, liiketoiminnan kehittämisen, kanavanhallinnan ja voiteluaineen pääjohtaja. 2013in jälkeen hän on toiminut Shell & Turcasin vähittäiskaupan apulaispäällikkönä ja myynti- ja operaatiojohtajana sekä Shell Petrol A.Ş. Toktamış, Shell International Petroleum Company -liiketoiminta-alue, joka vastaa kaikista toimialoista ja myyntikanavista, aloitti uransa maailmanlaajuisena markkinointijohtajana Lontoossa.

Toktamış, joka valmistui Yıldızin teknillisestä yliopistosta, 1994in teollisuustekniikan laitoksesta, on myös maisterin tutkinto liiketaloudessa.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.