TCDD: n ja Azerbaidžanin rautateiden välinen yhteistyösopimus

TCDD Transportation Inc. Pääjohtaja Veysi Kurt ja logistiikkaosaston päällikkö Mehmet Altınsoy vierailivat 13-15in syyskuun 2017issa Bakussa Azerbaidžanin rautateillä (ADY).

Vierailun aikana järjestetyissä kokouksissa suunniteltiin Baku-Tbilisi-Karsin (BTK) linjaan sovellettavat järjestelyt ja kuljetusmaksut.

Vaihtoehtoisten liikennemuotojen avulla ICTA: lle allekirjoitettiin kahdenvälinen pöytäkirja yhteisistä tariffeista, jotka on tarkoitus toteuttaa, jotta voidaan luoda sopiva tariffi Iranista tulevien lastien kuljettamiseen etelään, Venäjälle-Siberiaan ja Trans-Kaspian käytävään pohjoisesta Venäjälle ja Poti-satamasta Eurooppaan ja maamme.

TCDD Transportation Inc. Bakun matkustaja-aseman ja suurimpien rahtipalkkien valtuuskunta löytyi tutkimuksista.

ICTA-linjan avautumisen jälkeen rautatiekuljetukset alkavat turkkilaisilta tasavaltailta, Georgialta, Azerbaidžanilta, Turkmenistanilta, Kazakstanilta, Uzbekistanilta ja lopulta Kiinalta, ja toteutetaan rauta-silkkitie BT.

Ottamalla käyttöön avaamisen ensimmäisen vaiheen päivän piti BTK linja jatkuu 6.5 vuotta 10 miljoonaa tonnia miljoonaa tonnia tavaraa voidaan kuljettaa Turkkiin ja Turkin kautta Eurooppaan.

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.