Tänään historiassa: 4 syyskuu 1913 Samsun-Sivas-linja rakenteilla

Tänään historiassa
4 Syyskuu 1913 Rakenteilla olevan Samsun-Sivas-linjan käyttöoikeus annettiin ranskalaiselle Regie Generale -yhtiölle. Sopimus hyväksyttiin 1914issa. Kun yritys ei aloittanut rakentamista sodan takia, ottomaanien valtio jätti etuoikeuden huomiotta.
4 syyskuu 1942 Turkin valtion rautateiden valtuuskunta vieraili Saksan liikenneministeri Dorpmüllerissä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.