Siemens ja Alstom -yhtiöt yhdistyvät joukkoihin (erikoisuutiset)

siemens alstom -yhtiöt yhdistivät voimansa
siemens alstom -yhtiöt yhdistivät voimansa

Ranskan rautatie-jättiläinen Alstom ja Saksan rautatiekoulu ilmoittivat Siemensin sulautumispäätöksestä. Siemensin toimitusjohtaja Joe Kaeserin mukaan uusi yhdistelmä on Siemens Alstom. Uutta yritystä johtaa Henri Poupart-Lafarge, aiemmin Alsomin pääjohtaja.

Ranskan yritys, joka oli saanut menestyksen Siemensin ICE-suurten nopeuksien junissa Saksassa, jatkoi kasvuaan TGV: llä Alstomissa. Yritykset, jotka pitävät sulautumista hyödyllisinä koko Euroopalle, näyttävät olevan tärkeitä, jotta kiinalaisen sementintuottajan CRRC: n on vaikea päästä markkinoille.

Alstomin markkinaosuus Aasiassa, Amerikassa, Intiassa ja Afrikassa yhdistetään Siemens USA: n, Venäjän ja Kiinan kanssa suurimmaksi rautatiesektorin tuottajaksi. Siemens Alstomin hallintorakennus on Pariisissa.

Tämän yhdistämisen mielenkiintoinen seikka on, että Alstomin 20 kuuluu Ranskan valtioon. Uuden yrityksen johtaminen Ranskan hallituksen kanssa johtaa yrityksen johtamista.

Ladataan ...

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar