Istanbulin auton melu päättyy! IMM käynnistää työn

Istanbulin Metropolitan Municipality on käynnistänyt kattavan tutkimuksen ympäristön melun estämiseksi kaikkialla kaupungissa, erityisesti kuljetusreiteillä. Tutkimuksen seurauksena myös Istanbulin asukkaiden mielipidekyselyssä otetaan huomioon hiljainen asfaltti, melueste, kuten Istanbulin melusaaste, minimoidaan.

Istanbulin pääkaupunkiseudun ympäristönsuojelun ja valvonnan osasto Ympäristönsuojeluvirasto on käynnistänyt kattavan melupoliittisen toimintasuunnitelman ympäristömelun ehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi Istanbulissa.

Istanbulissa valmisteltiin moottoriteiden, lentokenttien, rautatiejärjestelmien ja teollisuuslaitosten strategisia melukarttoja. Melukartan tulosten mukaan määritettiin korkeat melutasot. Sitten suoritettiin pilottimittaisia ​​tutkimuksia lähteistä, joilla oli näiden pisteiden korkein melu.

Asianomaisten instituutioiden mielipiteet otettiin huomioon ja hiljainen asfaltti, melueste ja niin edelleen. meluhaittojen ehkäisytoimet tunnistettiin. Tietoa Istanbulin melukartoista ja meluohjelmasta löytyy osoitteesta http://cevrekoruma.ibb.gov.tr/ ja niiden osoitteista.

Toisaalta valmisteltiin kyselylomaketta kansalaisten mielipiteiden ja ehdotusten saamiseksi Istanbulin meluohjelman toimista (ISGEP). Istanbulit tutkittiin https://www.ibb.istanbul/ osoitteen, valkoisen pöydän yhteyspisteet ja alueet, jotka on valittu pilottialueiksi. Tutkimuksen jälkeen kansalaisten vaatimukset ja vaatimukset sisällytetään Istanbulin melutoimintasuunnitelmaan (İSGEP) ja toimitetaan ympäristö- ja kaupungistumisministeriölle.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.